Stephen Shin

Regisseur, Scenarist

Stephen Shin is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Hak Mau II

1993 | Actiefilm, Sciencefiction

Hongkong SAR van China 1993. Actiefilm van Stephen Shin. Met o.a. Jade Leung, Robin Shou, Scorokhad Alexander en Zoltan Buday.

Vervolgfilm waarin CIA-agente Leung, die een computerchip in haar hersens heeft, tegenover een SK5 komt te staan, een killer, die zijn gezicht kan veranderen. Deze heeft het gemunt op het leven van Russische president Boris Jeltsin en zij moet dat voorkomen. Het blijft rommel, maar genrefans zullen daar anders over denken. Scenario van co-regisseur Fung, Sin Kam-Ching en Ivy Lee.

Hak Mau

1991 | Actiefilm, Sciencefiction

Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van Stephen Shin en Stephen Chin. Met o.a. Jade Leung, Simon Yam, Thomas Lam, Curtis Fraser en Thomas Lam.

De meest onwaarschijnlijke Amerikaans/Canadese rommel waarvan gedaan wordt alsof het uit China komt, met in de titelrol Leung, die in New York een politie-agent vermoordt maar door de CIA als undercover in dienst wordt genomen. Echter met een in haar hersens ingeplante microchip waardoor zij een koelbloedige moordmachine wordt. Waar, wanneer en hoe hebben wij dat allemaal al eens gezien? Het scenario is van Lam Wai Lun.

Brotherhood

1987 | Mysterie, Misdaad

Hongkong SAR van China 1987. Mysterie van Stephen Shin. Met o.a. Danny Lee, Alex Man en Vincent Lam.

Een doorsnee Kantonees gangster-melodrama. De hoofdpersonen zijn twee onconventionele, met elkaar bevriende politiemannen. Een verlaat de dienst en raakt betrokken bij de onderwereld. Zijn goede vriend Lee ontmoet hem en na verschillende complicaties komt het tot een confrontatie tussen smeris en gangster. Camerawerk en montage zijn goed, de film heeft stijl en er wordt goed gespeeld. Veel extreem geweld en bloedvergieten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephen Shin op televisie komt.

Reageer