H.F. Maltby

Acteur

H.F. Maltby is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Home Sweet Home

1945 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1945. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Nicolette Roeg, Tony Pendrell, H.F. Maltby en Hilda Bayley.

Een portier redt de romance tussen de zoon van zijn baas en een evacuée. Een typisch Frank Randle vehikel - een simpele plot, verlevendigd met diverse variété-acts waarin Randle naar hartelust zijn slapstick en acrobatische vaardigheden kan botvieren. Er zit o.a. een fantastisch komisch dansnummer in en natuurlijk de bekende dronkemansscènes. Een primitieve, maar energieke film.

Under Your Hat

1940 | Musical, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1940. Musical van Maurice Elvey. Met o.a. Jack Hulbert, Cicely Courtneidge, Austin Trevor, Leonora Corbett en Cecil Parker.

Een theaterduo achtervolgt een aantal spionnen naar Zuid-Frankrijk om een gestolen carburateur terug te krijgen. Een innemende, maar slordige, komische musical. Niet al te kritische kijkers zullen zich erg amuseren.

Where There's a Will

1936 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1936. Komedie van William Beaudine. Met o.a. Will Hay, Hartley Power, Gina Malo, Graham Moffatt en H.F. Maltby.

Een komedie met Hay, waarin hij als aan lager wal geraakte advocaat beetgenomen wordt door Amerikaanse gangsters. Een haastig gemaakte film, die goed begint, maar dan blijft steken en waarin weinig klassieke Hay-scènes te zien zijn.

Jack of All Trades

1936 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1936. Komedie van Robert Stevenson. Met o.a. Jack Hulbert, Gina Malo, Robertson Hare, Athole Stewart en Felix Aylmer.

In deze komische musical bagatelliseert Hulbert het probleem van de werkloosheid. Hij kletst zich het grote geld in en begint als ondernemer. Een gedateerd, maar innemend staaltje Brits escapisme, waarin de degelijke vakman Stevenson een goede structuur biedt voor Hulberts anarchistische gevoel voor humor.

A Little Bit of Bluff

1935 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Reginald Gardiner, Marjorie Shotter, H.F. Maltby, Margaret Watson en Clifford Heatherly.

Een verloofde doet zich voor als de detective die de diefstal van familiestukken zal oplossen. Hij hoopt daardoor in een goed blaadje te komen bij zijn toekomstige schoonvader. Snelle, goedkope maar verteerbare komedie. De acteurs spelen de sterretjes van de hemel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer H.F. Maltby op televisie komt.

Reageer