Christian Flint

Acteur

Christian Flint is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Travelling Light

1992 | Biografie, Experimenteel

Italië 1992. Biografie van Theo Eshetu. Met o.a. Lindsay Kemp, Jack Birkett, Jonathan Burnett, David Bowie en Steve Callen.

Portret van de Britse mimespeler Lindsay Kemp. De film begint met zijn geboorte in Noord-Yorkshire. Zijn zus, die veel van dansen hield, stierf als kind. Zijn ouders wilden dat hij de leegte zou opvullen. Hij werd meegenomen naar cabaret en films, waar hij zijn roeping kreeg. In deze experimentele film zijn verscheidene b[KA3]uhne-acts te zien waarin Kemp en zijn partners optreden (waaronder Birkett, Bowie en Haughton). Daarnaast wordt het verhaal van zijn leven verteld. Voorbeelden van de stukken van Kemp zijn onder andere: Dream, Salome, Nijinsky en Onnagata. In elk stuk komt het narcistische karakter van de artiest duidelijk naar voren. Door de mixed-mediatechnieken van videomaker Eshetu vloeien de beelden voortdurend samen. Dat is vernieuwend en getuigt van een visuele vindingrijkheid die verder gaat dan de meeste biografische documentaires: de kijker betreedt het rijk van de zuivere kunst en het pure ritme.

A Matter of Chance

1991 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Michael Custance. Met o.a. Sian Williams, Christian Flint, Mark Hopkins, Angela Bullock en Richard Attlee.

1924. Een vrouw vlucht van Rusland naar Parijs in de hoop haar verdwenen echtgenoot te vinden. Verbluffende, circusachtige en acrobatische door de dichter Roger McGough geschreven pantomimeversie van het toneelstuk van Vladimir Nabokov. Directe verfilming van de door Michael Merwitzer geregisseerde toneelvoorstelling van de Kosh Dance Theatre Company met Sian Williams voor de choreografie en Johnny Hutch voor de acrobatische stunts. Zeer originele en gedenkwaardige produktie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Flint op televisie komt.

Reageer