Lamberto Macchi is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Chi c'e c'e

1987 | Drama

Italië 1987. Drama van Piero Natoli. Met o.a. Piero Natoli, Luisa Maneri, Nicola Pistoia, Anita Zagaria en Paola Nazzaro.

Een flauwe en gemakzuchtige film van Natoli die ons een assortiment saaie personages voorschotelt die in beslag worden genomen door het mislukken van hun relaties en door het verlangen alsnog iets van hun leven te maken. Voor mensen die naar de bioscoop gaan om een dutje te doen. Scenario van Paolo Pascolini en Piero Natoli. Camerawerk van Carlo Cerchio.

Giovanni Senzapensieri

1986 | Komedie

Italië 1986. Komedie van Marco Colli. Met o.a. Sergio Castellite, Eleonora Giorgi, Franco Fabrizi, Aldo Fabrizi en Anita Durante.

Giovanni is de enig overgebleven telg van een adellijke familie. Het is een dromer, zonder zorgen, vandaar zijn bijnaam 'Zonder Zorgen'. Zijn chronisch geldgebrek is voor hem geen probleem, hij verkoopt gewoon enige erfstukken. De verliefdheid op de buurvrouw en het gedrag van de hem bemoederende oude dametjes doen hem besluiten alles in de steek te laten.

Mora

1982 | Film noir, Mysterie, Experimenteel

Frankrijk 1982. Film noir van Léon Desclozeaux. Met o.a. Philippe Léotard, Ariel Besse, Patrick Bouchitey, Stefania Casini en Pamela Prati.

De mysterieuze en absurde avonturen van de fotograaf Mora in een Latijnsamerikaanse stad, met op de achtergrond politieke komplotten. Zowel hij als zijn drie handlangers laten het leven. Het onderwerp doet er weinig toe in vergelijking met een verwarrende regie bestaande uit onverklaarbare elementen en zonder conclusie, waarin een aantal verwijzingen en toespelingen naar films van Antonioni en Robbe-Grillet aan het licht komen zonder de Amerikaanse film noir uit de jaren veertig en vijftig te vergeten. Interessant, maar deze film blijkt te ambitieus omdat hij beheerst en gedomineerd wordt door een aarzelende en rommelige mise-en-scène.