Jean-Pierre Moutier

Acteur

Jean-Pierre Moutier is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L'homme de Picardie

1990 | Komedie

Frankrijk 1990. Komedie van Jacques Ertaud. Met o.a. Christian Barbier, Yvette Etiévant, Léone Véron, Annick Allières en Marius Laurey.

Feuilleton gewijd aan de voor- en tegenspoed van een Belgisch-Franse familie die op het schip `La Picardie` woont (vandaar de titel). Het scenario is geloofwaardig en degelijk. De personages zijn in de stijl van Ertaud, dat wil zegge bezeten door de wil om zichzelf te overwinnen, wat hun een zekere grootsheid en onverzettelijkheid verleent. Aantrekkelijke landschappen.

Le Funambule

1974 | Experimenteel, Drama

Frankrijk 1974. Experimenteel van Serge Poljinsky. Met o.a. Pierre Arditi, Danièle Delange, Michel Heulin, Pierre Douglas en Denise Scala.

Een man probeert zich van alle normen te bevrijden en verwerpt de algemeen geaccepteerde maatschappelijke 'waarden'. Het idee is aardig maar de verwezenlijking is minder. Omdat de film is samengesteld uit scènes zonder duidelijk onderling verband, ontstaat een als los zand aan elkaar hangend geheel, voornamelijk verwarrend. Deze film van de onbekend gebleven regisseur werd bekroond maar niet vertoond. Komt vandaag de dag nogal traag over, hoewel soms vanwege de stijl interessant.

Trois filles vers le soleil

1968 | Erotiek

Frankrijk 1968. Erotiek van Roger Beaumont. Met o.a. Jacqueline Vandal, Sabine Sun, Catherine Monnet, Jean-Louis Tristan en Jean-Pierre Moutier.

In een zonovergoten Frankrijk beleven drie vriendinnetjes al liftend enkele pikante avontuurtjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean-Pierre Moutier op televisie komt.

Reageer