Evelyna Steimarová

Acteur

Evelyna Steimarová is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hry pro mírné pokrocilé

1986 | Familiefilm

Servië en Montenegro 1986. Familiefilm van Ota Koval. Met o.a. Lucie Tomkavá, David Novotny, Magdalena Hamoová, Evelyna Steimarová en Ptr Cepek.

De dochter van een arts, de veertien-jarige Tomková heeft talent om piano te spelen. Ze mag van het provincieplaatsje naar Praag om aan het conservatorium te gaan studeren. Helaas breekt zij haar arm en haar redelijk bevoorrechte wereldje stort in elkaar. Ze ontmoet Novotny, een jongen die het ver wil brengen in de atletiek. Dat opent haar ogen. Film over de weg naar de volwassenheid en kalverliefde mist kansen door oppervlakkigheid. Scenario van Koval. Achter de camera stond Vladimiír Smutny.

Zánik samoty Berhof

1984 | Oorlogsfilm, Drama

Polen/Servië en Montenegro 1984. Oorlogsfilm van Jiři Svoboda. Met o.a. Evelyna Steimarová, Ladislav Křiváček, Jana Brejchová, Marek Probosz en Zbigniew Suszy[KA1]nski.

Herfst 1945: de bewoners van een afgelegen huis op de grens van Duitsland, Polen en Tsjecho-Slowakije worden geterroriseerd door drie jongens van een nazistische weerwolf-bende en een speudo-non. Dit leidt tot geweld en brute moorden, waarvan een kind getuige is. Makabere, na-oorlogse horror, met goed in elkaar gezette huiveringwekkende momenten.

Tajemstvi hradu v Karpatech

1982 | Sciencefiction

Servië en Montenegro 1982. Sciencefiction van Oldrich Lipský. Met o.a. Michal Docolomanský, Milos Kopechý, Rudolf Hrusinský, Jan Hartl en Evelyna Steimarová.

Een surrealistisch SF-spektakel naar een vergeten roman van Jules Verne, Le Chateau des Carpathes, bewerkt door Jiri Brdecka en Oldrich Lipsky, specialisten in dolzinnige komedies. Graaf Teleke, die gevangen zit in het geheimzinnige kasteel van Baron Gortz, komt erachter dat de verschijning van zijn geliefde Salsa Verde een cinematografische projektie is, een uitvinding van een krankzinnige geleerde. Voordat aan het slot chaos troef is, kan de kijker genieten van een verzameling stylistische en technische rariteiten van de hand van kunstenaar en cineast Jan Svankmajer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evelyna Steimarová op televisie komt.

Reageer