John Peyser

Regisseur

John Peyser is regisseur.
Er zijn 11 films gevonden.

Stunt Seven

1979 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1979. Misdaad van John Peyser. Met o.a. Christopher Connelly, Christopher Lloyd, Bill Macy, Peter Haskell en Elke Sommer.

Tijdens de opnamen van een film in Miami wordt het sex- symbool Sommer, ster van de film, op hoogst ongebruikelijke wijze ontvoerd: de trailer waarin ze zich omkleedt wordt namelijk met een helicopter opgetild. Tijdens deze operatie wordt een stuntman gedood. Zijn collega's laten het er niet bij zitten en gaan achter de gangsters aan. Zoals te verwachten zijn de waaghalzerijen in deze pilot voor een nooit verwezenlijkte serie belangrijker dan het verhaal. Je mag dus op heel wat spectaculaire stunts rekenen, maar enige logica is niet terug te vinden in dit scenario van David Shaw. Sommer is nog steeds mooi, maar je vraagt je wel af hoe McNee in deze onzin terecht is gekomen. Frank Holgate bracht het in beeld.

BJ and the Bear

1978 | Misdaad

Verenigde Staten 1978. Misdaad van John Peyser. Met o.a. Greg Evigan, Claude Akins, Mills Watson, Penny Peyser en Julius Harris.

Deze [KL]pilot[KLE] van een tv-serie zet een onafhankelijke vrachtwagenchauffeur en zijn reizende vriend (een vrolijke chimpansee) tegenover een enigszins corrupte sheriff die met blanke slavinnen te maken heeft.

The Centerfold Girls

1974 |

1974. John Peyser. Met o.a. Francine York, Tiffany Bolling, Jeremy Slate, Ray Danton en Aldo Ray.

Deze [KL]pilot[KLE] van een tv-serie zet een onafhankelijke vrachtwagenchauffeur en zijn reizende vriend (een vrolijke chimpansee) tegenover een enigszins corrupte sheriff die met blanke slavinnen te maken heeft.

Center Fold Girls

1974 | Thriller

Verenigde Staten 1974. Thriller van John Peyser. Met o.a. Andrew Prine, Tiffany Bolling, Aldo Ray, Ray Danton en Jaime Lyn Bauer.

Een maniak doodt pin up-girls vanwege hun 'onreinheid' en wordt tenslotte zelf gedood door een van zijn vermeende slachtoffers. Pure onzin. Later hertiteld als CENTERFOLD GIRLS - en dat toont de ondoorgrondelijkheid van hertiteling nog eens overduidelijk aan.

Tibetana

1970 | Avonturenfilm

Verenigde Staten/Spanje 1970. Avonturenfilm van John Peyser. Met o.a. Pernell Roberts, Alexandra Bastedo, Julián Mateos en Gloria Cámara.

In Tibet vlucht een Amerikaanse bergbeklimmer voor de Chinezen.Een onbenullige en onpersoonlijke film.

Kashmiri Run

1969 | Avonturenfilm

Spanje 1969. Avonturenfilm van John Peyser. Met o.a. Pernell Roberts, Alexandra Bastedo, Julian Mateos en Gloria Gamata.

Twee mannen en een meisje proberen de Chinezen van Mao voor te blijven op hun vlucht uit Tibet in deze voortploeterende actiefilm.

Honeymoon with a Stranger

1969 | Komedie

Verenigde Staten 1969. Komedie van John Preyser en John Peyser. Met o.a. Janet Leigh, Rossano Brazzi, Joseph Lenzi, Cesare Danova en Barbara Steele.

Na een gelukzalige huwelijksnacht ontdekt de pasgetrouwde Amerikaanse dat haar man weg is en dat een vreemde man doet alsof hij haar echtgenoot is. Dit routineverhaal is leuker geworden door opnamen in Spanje.

Four Rode Out

1969 | Western

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1969. Western van John Peyser. Met o.a. Pernell Roberts, Sue Lyon, Leslie Nielsen en Julian Mateos.

Sheriff trekt door woestijn in New Mexico na beschuldiging van roof en moord. Ondermaatse Western.

The Young Warriors

1967 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1967. Oorlogsfilm van John Peyser. Met o.a. James Drury, Steve Carlson, Jonathan Daly, Robert Pine en Michael Stanwood.

Een WO II-verhaal vol clichés en vol met vaste acteurs uit de Universal Pictures-stal. Losjes gebaseerd op de roman van Richard Matheson.

The murder men

1961 | Thriller

1961. Thriller van John Peyser.

Een WO II-verhaal vol clichés en vol met vaste acteurs uit de Universal Pictures-stal. Losjes gebaseerd op de roman van Richard Matheson.

Undersea Girl

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van John Peyser. Met o.a. Mara Corday, Pat Conway, Dan Seymour, Florence Marly en Myron Healey.

Een slordig moordverhaal waarin boeven zowel als wetsdienaren een geroofde schat van de oceaanbodem willen lichten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Peyser op televisie komt.

Reageer