Raymonde de Kuyper

1955 Acteur

Raymonde de Kuyper (1955) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Zadelpijn

2007 | Drama

Nederland 2007. Drama van Nicole van Kilsdonk. Met o.a. Monique van de Ven, Jacqueline Blom, Renée Fokker, Wivineke van Groningen en Raymonde de Kuyper.

Zeven sociaal-economisch succesvolle vrouwen van rond de vijftig komen in Frankrijk samen voor de meerdaagse fietstocht die ze sinds hun Nijmeegse studententijd jaarlijks maken, de 'Tour de Tiet'. Ooit waren de dames linkse hemelbestormers maar het engagement heeft inmiddels plaatsgemaakt voor midlifecrises, scheidingen, ziekte, dood, loopbaanlust en overspel (binnen de groep). Een hilarisch, bij vlagen pijnlijk beeld van een generatie, aangenaam verlucht met studentikoos geneuzel. Televisiefilmmaker Nicole van Kilsdonk fabriceerde een levendige ensemblefilm, gebaseerd op het boek Zadelpijn en ander damesleed van Liza van Sambeek (met fietsroutes!). Gemaakt onder de noemer Telefilm.

The Gallery

2003 | Korte film, Erotiek

Duitsland/Nederland 2003. Korte film van Jos Stelling. Met o.a. Gene Bervoets, Anouska Wink en Raymonde de Kuyper.

Een man valt ten prooi aan de verlangens van een jonge, bijzondere vrouw. Wanneer de vrouw zich begint uit te kleden en zich naar hem toe begeeft neemt het verhaal een eigen wending. Derde bijdrage van Stelling in de reeks Erotic Tales. Eerder maakte hij hiervoor De wachtkamer en The Gas Station.

Gaatjes

2002 | Korte film

Nederland 2002. Korte film van Marco Knijnenburg. Met o.a. Bob van Tol en Raymonde de Kuyper.

De dagelijkse sleur van haar huwelijk, of schitteren op het podium. Tandartsassistemte Brigitte staat voor een moeilijke keuze of toch niet?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Raymonde de Kuyper op televisie komt.

Reageer