Igor Galo

Acteur

Igor Galo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Newenas weite Reise

2000 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland 2000. Familiefilm van Nenad Djapic. Met o.a. Victoria Borislavova Borisova, Florian Jaeger, Dieter Pfaff, Peter Franke en Igor Galo.

De veertien-jarige Jan (Jaeger) brengt de zomervakantie door op het vrachtschip van zijn oom Fiete (Franke), omdat zijn ouders moeten werken. Aanvankelijk was Jan teleurgesteld dat de geplande reis met zijn vader en moeder naar New York niet doorging, maar hij wordt dikke maatjes met de gemoedelijke scheepskok Kojak (Pfaff). Jan ontdekt een verstekelinge aan boord. Het is Newena (Borisova). Ze heeft haar ouders verloren in de Joegoslavische burgeroorlog en zoekt haar broertje, dat in een kindertehuis in Hamburg woont. Jan wil Newena best helpen, maar is onhandig. Hij wordt betrapt en van boord gezet. Doch Jan geeft niet op, en sluipt nu zelf als verstekeling aan boord, vastbesloten Newena te helpen. Een fijne, avontuurlijke kinderfilm, die leuk en spontaan gespeeld wordt. Het scenario van regisseur Djapic en Marc Eric Wessel houdt een boodschap in: ook weeskinderen hebben rechten als vluchteling. Djapic heeft zich goed verplaatst in de wereld van het kind en met flair geregisseerd. Zijn achternaam wordt officieel anders gespeld: Dyapik; alsof dat belangrijk is. Het camerawerk is van Anton Ranguelov Bakarski.

Virginie - Le piège

1990 | Avonturenfilm, Thriller

Frankrijk 1990. Avonturenfilm van Jean-Claude Benhamou. Met o.a. Virginie Robert, Perette Souplex, Dan Poret, Catherine Luthereau en Igor Galo.

Hoewel Alain het jammer vindt, moet hij het aardige liftstertje Virginie afzetten aan de C[KA4]ote d`Azur. Zij gaat af op een kleine advertentie van een paardenclub, die cursussen rij-instructie geeft. Een heel slecht idee. Een weinig bijzonder scenario, armoedige dialogen van een `veelzijdig` filmer (?), een taaie regie en slecht begeleide acteurs. Uitgezonderd de muziek, een complete mislukking.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Igor Galo op televisie komt.

Reageer