Evgeniy Evstigneev

Acteur

Evgeniy Evstigneev is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Shapka

1990 | Drama

SU 1990. Drama van Konstantin Voinov. Met o.a. Vladimir Il'yin, Lidiya Fedoseeva-Shukshina, Evgeniy Evstigneev, Evgeniy Vesnik en Oleg Efremov.

Een film naar het gelijknamige boek van Voynovitch. In een bepaalde Russische schrijversbond werden bonnen uitgedeeld voor hoeden. De betere schrijvers kregen de beste hoeden, maar een onbetekenende joodse schrijver kreeg alleen maar een hoed van kattebont. Hij spant zich dan zó in voor een betere hoed, dat hij sterft aan een hartaanval. De veelbelovende cast met vele grote namen gaat collectief de mist in bij gebrek aan een goed regisseur.

Desyat' let bez prava perepiski

1990 | Drama

SU/Duitsland 1990. Drama van Vladimir Naumov. Met o.a. Boris Shcherbakov, Natal'ya Belokhvostikova, Alexandr Pankratov-Cherny, Vera Sotnikova en Evgeniy Evstigneev.

In 1946 komt een jonge veteraan uit het Rode Leger naar Moskou om zich daar te wreken op een locale communistenleider, omdat die zijn vader naar de Goelag had gestuurd. Een regelrechte flop, deze film. Een cast van mooie mensen, die in de verste verten niets met het onderwerp te maken hebben.

Piry Valtasara, ili noch' so Stalinym

1989 |

SU 1989. Yuriy Kara. Met o.a. Alexey Petrenko, Alexandr Feklistov, Evgeniy Evstigneev, Valentin Gaft en Segrey Nikonenko.

Een film naar een hoofdstuk uit Fasil Iskander's boek Sandro iz Chegema. Toen Stalin in de Kaukasus was organiseerde hij een geweldig avondmaal voor zijn intiemste kameraden. Feklistov, lid van een nationale dansgroep, merkt bij die gelegenheid hoeveel gelijkenis Stalin vertoont met een kaper, die een aantal jaren geleden een schip heeft overvallen en beroofd. Een satirische metafoor, goed geschreven en uitstekend gespeeld. Een echt plezierige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evgeniy Evstigneev op televisie komt.

Reageer