Leslie Charleson

Acteur

Leslie Charleson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Woman on the Ledge

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Chris Thomson. Met o.a. Deidre Hall, Leslie Charleson, Colleen Zenk Pinter, Josh Taylor en Ken Kercheval.

Hall, Charleson en Pinter zijn boezemvriendinnen sinds hun prille jeugd. Hall is een rijke en mooie bankierster die samenwoont met een knappe advocaat. De delicate Pinter is pianiste in een filharmonisch orkest. Ze heeft niet veel geluk gehad in de liefde en heeft nu een verhouding met een journalist. Charleson is een toegewijde huisvrouw en moeder. De drie vrouwen worden geconfronteerd met een crisis in hun gevoelsleven.

Most Wanted

1976 | Misdaad

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Walter Grauman en Walter E. Grauman. Met o.a. Robert Stack, Shelly Novack, Leslie Charleson, Tom Selleck en Sheree North.

Stack aan het hoofd van een speciale politie-eenheid op zoek naar een moordenaar van nonnen. De film leverde hem tevens een nieuwe tv-serie op.

The Norming Of Jack 243

1975 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1975. Sciencefiction van Gloria Monty. Met o.a. David Selby, Leslie Charleson, Richard Venture, Kate Draper en Hugh Karraker.

Een science fiction-filmpje rond voorgeprogrammeerde mensen die, zodra ze uit het gelid gaan, onmiddellijk weer tot de orde worden geroepen. De liefdesrelatie tussen Selby en Charleson wordt op deze wijze kapot gemaakt. Een van de eerste rollen van Selby die later een gemenerik zou worden in FALCON CREST en daarmee internationale bekendheid zou oogsten. Reeve maakt hier zijn debuut in een piepklein rolletje; later zou hij als Superman wereldberoemd worden.

Revenge

1971 | Mysterie

Verenigde Staten 1971. Mysterie van Jud Taylor. Met o.a. Shelley Winters, Stuart Whitman, Bradford Dillman, Carol Rossen en Roger Perry.

De krankzinnig geworden mevrouw Hilton (Winters) wil genoegdoening voor de dood van haar dochter en sluit een verdachte zakenman in haar kelder op; diens ontstelde vrouw zoekt toevlucht tot ESP op haar panische zoektocht door San Francisco.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leslie Charleson op televisie komt.

Reageer