George Craig

Componist

George Craig is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Opening of Misty Beethoven

1975 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Radley Metzger. Met o.a. Constance Money, Jamie Gillis, Jacqueline Beudant, Terri Hall en Ras King.

Een vrouw brengt het van straathoertje tot spraakmakende sekskoningin, onder leiding van de Amerikaanse Dr. Love, die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Een aardige komedie die uitkomt boven de gewone seks-rommel. Naast een preoccupatie met orale seks ook wat ingewikkelder wipwerk, vaak in fraaie beelden gevangen. Metzger staat vermeld als Henry Paris.

Naked Came the Stranger

1975 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Radley Metzger. Met o.a. Darby Lloyd Rains, Levi Richards, Mary Stuart, Alan Marlow en Christina Hutton.

Om haar man voor zich terug te winnen gaat mevrouw met de vriendin van haar man naar bed. Haar opzet lukt en ze leefden nog lang en gelukkig. Een sprookje uit de wereld van willige dames en immer klaarstaande (jonge-)heren, waar maar één ding taboe is: nee zeggen. Overigens een aardige persiflage op een praatshow. Metzger staat bij de gegevens als Henry Paris.

Little Mother

1972 | Biografie, Erotiek

YU/Verenigde Staten/Duitsland 1972. Biografie van Radley Metzger. Met o.a. Christiane Krüger, Siegfried Rauch, Mark Damon, Yvan Desny en Anton Diffring.

Een Zuidamerikaanse vrouw weet zich met raffinement en charme op te werken tot echtgenote van een generaal. Vervolgens weet ze haar man tot dictator en zichzelf tot volksheldin te promoveren. De nauwelijks verkapte Evita Peron-biografie - die in de vertolking van Hardy Kr[KA3]ugers mooie dochter meer sympathie krijgt dan ze mogelijk verdient - wordt verteld met een ingewikkelde flash-back structuur en in gekunsteld fraaie beelden. Overigens is geen van de acteurs aannemelijk Argentijns. De regisseur is opvallend zuinig met erotische sc[KA2]enes, hoewel hij daarna in de Verenigde Staten zou omschakelen naar hard porno (onder het pseudoniem Henry Paris).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Craig op televisie komt.

Reageer