Joe Balogh is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Black demons

1991 | Horror

Italië 1991. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Keith Van Hoven, Joe Balogh en Sonia Curtis.

Deze Italiaanse produktie met een Engelse sound-track gaat over zwarte magie in Brazilië en zorgt voor saaie horror: enkele afschuwelijke make-up effecten en mooie locaties is alles wat deze film te bieden heeft. Regisseur Lenzi heeft het moeilijk met deze film hoewel hij zelf het script schreef. Van Hoven, zijn zus Curtis en haar vriend Balogh zijn in Rio en Van Hoven ontvangt een ritueel amulet, waardoor hij ongewild een kwade macht wordt. Wanneer hun jeep kapot gaat, logeren ze in een huis dat door twee jongeren en een zwarte dienstmeid bewoond wordt. Van Hoven heeft een onweerstaanbare drang om naar het kerkhof te gaan en roept zes zwarte zombies op. Dat blijken weggelopen slaven te zijn die honderd jaar eerder werden opgehangen en uit wraak zes blanken om zeep willen brengen. De direct Engelse dialoog is professioneel verzorgd.

Visions

1989 | Thriller

Verenigde Staten 1989. Thriller van Steven Miller. Met o.a. Joe Balogh, Alice Willarreal, Tom Taylor, A.R. Newman en J.R. Pella.

Een man is al zes keer geplaagd door een nachtmerrie waarin een moord werd gepleegd die naderhand ook werkelijk plaatsvond. Nu beweert hij te hebben gedroomd dat hijzelf het volgende slachtoffer zal zijn. Iedereen verklaart hem voor gek. Zwakke thriller over paranormale zaken, met een gegeven dat al vaak en ook vaak beter werd bewerkt. De acteurs zullen vermoedelijk nooit Oscar-kandidaten worden. Het is duidelijk dat er met een uiterst klein budget is gewerkt, en het scenario van Miller is niet meer dan een slecht gestructureerde opeenstapeling van onwaarschijnlijkheden. Een onbeduidend filmpje, fast-food voor de lagere regionen van de video-markt. Camerawerk van Marc Parry.

Hitcher in the Dark

1989 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1989. Thriller van Humphry Humbert en Humphrey Humbert. Met o.a. Joe Balogh, Jason Saucier, Robin Fox, Jason Sucier en Joseph Baloch.

Alledaagse B-film van Humbert, alias Umberto Lenzi, de Italiaanse kameleon, die spaghettiwesterns, thrillers, erotiek en horror ambachtelijk door de molen draait. Balogh als verwend zoontje van een miljonair reist met een camper door het land. Onderweg pikt hij de gretige Bisset op. Dat leidt tot een voorspelbaar spel van kat en muis. Balogh blijkt namelijk een sinistere schizofreen te zijn.