Carmen Russo

1959 Acteur

Carmen Russo (1959) is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Paulo Roberto Cotechiño centravanti di sfondamento

1983 | Sportfilm, Erotiek, Komedie

Italië 1983. Sportfilm van Nando Cicero. Met o.a. Alvaro Vitali, Carmen Russo, Vincenzo Andronico, Nino Terzo en Moana Pozzi.

Een Napolitaans voetbalteam koopt de Braziliaanse topvoetballer Roberto Cotechiño aan, ter versterking van het team. Maar hij heeft heimwee en mist zijn vriendin. De elftalbegeleiding laat zijn vriendin, een danseres, naar Italië overkomen om hem wat op te peppen. Er is ook een loodgieter die op hem lijkt, en Roberto besluit hem te gebruiken. Een ordinaire en nauwelijks grappige, komisch bedoelde situatiekomedie. De enige bezienswaardigheid is Carmen Russo, wier weelderige en wllustige voorkomen voor enig vertier op het seksuele vlak zorgt. Verschrikkelijk spel en dito regie.

Il fitoso, L'arbitro e il calciatore

1983 | Komedie, Sportfilm

Italië 1983. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Alvaro Vitali en Carmen Russo.

Een film met twee verhalen. Het eerste verhaal gaat over een voetbalscheidsrechter die een onthullendende videocassette ontvangt die geen twijfel laat bestaan over de ontrouw van zijn wulpse vrouw als ze met een voetbalspeler stoeit. Het tweede verhaal gaat over een fan van 'Roma' die moet doen alsof hij een toegewijde supporter van het voetbalelftal van 'Lazio' is om zijn baas en toekomstige schoonvader een plezier te doen. Produktie en regie zijn zwak, maar de film is vrij komisch.

Cuando calienta el sol...vamos alla playa

1983 | Romantiek, Komedie

Italië 1983. Romantiek van Mino Guerrini. Met o.a. Claudia Vegliante, Mario Carotenuto en Carmen Russo.

Een onzinnige romantische komedie. Het verhaal is zo belachelijk dat het bijna weer leuk is. Een monteur wordt verliefd op een rijk meisje. Hij wil haar trouwen en zij ziet zich gedwongen naar Londen te vluchten. Wat die Spaanse filmtitel nou moet is ons een raadsel.

Ciao nemico

1983 | Oorlogsfilm, Komedie, Erotiek

Italië 1983. Oorlogsfilm van Enzo Barboni. Met o.a. Carmen Russo, Giuliano Gemma, Johnny Dorelli, Jackie Basehart en Vincent Gardenia.

Een vakkundig geschreven Italiaanse oorlogskomedie rond een oude Romeinse brug die al dan niet moet worden opgeblazen. Het speelt zich af aan het eind van de tweede Wereldoorlog in Sicilië, waar geallieerde en Italiaanse kampen zijn gevestigd. Het Amerikaanse leger stuurt een team om de brug op te blazen, een Italiaans team krijgt dezelfde opdracht. De teams ontmoeten elkaar, redetwisten, sluiten vrede en gaan samenwerken om de brug te redden van de grofbesnaarde oorlogszucht van hun commandanten.

Quella peste di Pierina

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Marina Marfoglia, Oreste Lionello, Carmen Russo, Lucio Montanaro en Ugo Fancareggi.

Pierina (Marfoglia) is een lelijke tiener met een bril. Ze heeft wel een uiterst welgeschapen zusje (Russo). Pierina is een kreng, en dat zal iedereen weten ook. Ze haalt graag streken uit ten koste van anderen. De flirtpatijen van haar zusje ziet ze met lede ogen aan. Een goedkope, grove klucht met als enig lichtpuntje Carmen Russo, die echt heel sexy is en zo nu en dan uit de kleren gaat.

Giovani, belle probabilmente ricche

1982 | Erotiek, Komedie

Italië 1982. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Carmen Russo en Olivia Link.

In een stadje moeten drie getrouwde vrouwen, Claudia, Caterina en Rita, aan een rechter demonstreren hoe ze hun respectieve ega's bedrogen hebben. Zo lieten ze bijvoorbeeld een erfenis verdwijnen. Een slap verhaaltje over kerels die de horens zijn opgezet. Het enige wat het aanzien waard is zijn de hoofdrolspeelsters, die herhaaldelijk uit de kleren gaan. Cassini en Russo zijn in 1990 bekend als zingende en dansende revue- meisjes, terwijl Link in pornofilms speelt.

Buona come il pane

1982 | Erotiek, Komedie

Italië 1982. Erotiek van Riccardo Sesani. Met o.a. Carmen Russo, Saverio Marconi, Ada Pometti, Umberto Raho en Julien Yenkins.

Alleraardigste seks-klucht, die soms naar satire neigt, hoewel de waarde van de produktie laag is, vanwege het kleine budget. Russo, een prostitu[KA1]e met stijl, weet de erotische fantasi[KA3]en van haar uitgelezen klantenbestand met een paar creatieve idee[KA3]en aan te vullen. Voor een operaliefhebber speelt zij Madame Butterfly, die onder de tonen van de opera-aria een striptease uitvoert; in een andere sc[KA2]ene speelt ze een naakte Schone Slaapster en voor weer een andere klant is zij een wulpse non. Bij toeval ontmoet zij de onhandige astronomie- student Filippo (Marconi), een stuntelige intellectueel die op haar valt en haar het hof maakt. Hij heeft niet in de gaten welk beroep zij uitoefent. Maar eind goed, al goed. Russo is een verrukkelijke, weelderige vrouw. Alleen al haar uitdagende manier van bewegen maakt iemand opgewonden.

Mia moglie torna a scuola

1981 | Komedie, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Giulia Carnimeo. Met o.a. Renzo Mantagnani, Carmen Russo, Cinzia de Ponti, Marisa Melini en Enzo Robutti.

De vrouw van een eigenaar van een delicatessenzaak gaat door voor de mooie, maar domme schoonheid. Daar heeft ze genoeg van en ze gaat terug naar school om te bewijzen hoe knap ze is. Een dun verhaaltje vormt de alibi om uit de kleren te kunnen gaan in deze Italiaanse komedie.

Girls will be Girls

1981 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Mario Laurenti. Met o.a. Annemaria Rizzoli, Gianfranco D'Angelo, Enzo Cannavale, Bombolo en Carmen Russo.

Een textielfabriek geeft zijn personeel als gratificatie een wintersportvakantie in de Noord-Italiaanse Alpen. De goed gemutste medewerkers proberen naast de beoefening van de skikunst nog allerlei andere (seks)kunstjes uit. Een uiterst vervelende komedie van verwisselde, beantwoorde en onbeantwoorde hartstochten, die voornamelijk uitmunt in de clichés.

Contes Pervers

1980 | Erotiek

Italië/Frankrijk 1980. Erotiek van Régine Desforges. Met o.a. Carina Barone, Françoise Gayat, Zora Kerowa, Béatrice en Geneviève Omini.

Drie verhalen, niet meer dan korte erotische anecdotes, langdradig verteld. En net als je denkt: nou komt het, is het alweer voorbij ook. Mooi gefilmd, dát wel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmen Russo op televisie komt.

Reageer