Marnix Kappers

Acteur

Marnix Kappers is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Caught

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van James F. Collier. Met o.a. John Sheperd, Amerjit Deu, Jill Ireland, Frederik De Groot en Marnix Kappers.

Een prekerige, clich[KA1]ematige film over een Amerikaanse, buitenechtelijke (hoe is zoiets nu toch mogelijk!) jongen, die in Amsterdam op zoek gaat naar zijn vader nadat zijn moeder hem achttien jaar lang had voorgelogen (wat onwaarachtig!) dat deze dood zou zijn. Hij raakt echter verzeild in het wereldje van de misdaad en drugs (ja, de Hollandse hoofdstad ís gevaarlijk) en hij wordt zelf een verslaafde. Gelukkig zijn er een bekeerde Indiër en evangelist Billy Graham die hem weer op het goede pad brengen. Onwaarschijnlijk en opdringerig. Alles verpakt in een slap verhaaltje; overslaan.

Knokken voor Twee

1982 | Familiefilm

Nederland 1982. Familiefilm van Karst van der Meulen. Met o.a. Michael Walma van de Molen, Peter Bos, Inge Sliggers, Harro Coppens en Jaap Stobbe.

Opnieuw ziet Karst van der Meulen kans (in zijn zesde jeugdfilm) een maatschappelijk probleem speels te verwerken in een gave familiefilm. Kinderen van gescheiden ouders zoeken naar een eigen clubhuis, omdat zij het ouderlijke geruzie moe zijn. Voor de vierde maal werkte Van der Meulen voor het scenario samen met Piet Geelhoed.

De Nachttocht

1982 | Drama

Nederland 1982. Drama van Nick van den Boezem. Met o.a. Cox Habbema, Abel Claassen, Kees Heyne en Marnix Kappers.

Thomas is verliefd op zijn roei-instructeur, die een verhouding begint met zijn moeder. De jongen trekt dan op dramatische wijze aandacht door net te doen alsof hij zelfmoord pleegt. Het verhaal rammelt een beetje, maar het acteerwerk is niet slecht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marnix Kappers op televisie komt.

Reageer