Sanaa Hamri

Regisseur

Sanaa Hamri is regisseur.
Er zijn 3 films en 1 serie gevonden.

Empire

2015 | Drama, Muziek, Televisieserie

Verenigde Staten 2015. Drama van Lee Daniels en Danny Strong. Met o.a. Terrence Howard, Taraji P. Henson, Bryshere Y. Gray, Jussie Smollett en Trai Byers.

Nadat bij hem een ongeneeslijke ernstige ziekte is vastgesteld draagt de eigenaar van een succesvol platenlabel de zaak over aan zijn zoons. Maar welke van de drie?

Just Wright

2010 | Romantische komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 2010. Romantische komedie van Sanaa Hamri. Met o.a. Queen Latifah, Common, Paula Patton en James Pickens jr.

Het gaat niet zo goed met het liefdesleven van Leslie Wright (Latifah). Ze heeft weinig talent voor daten, trekt bijvoorbeeld niet de goede jurk aan. Haar vriendin Morgan is veel gehaaider, die heeft dan ook de knappe basketbalspeler Scott (Common) voor haar neus weggekaapt. Maar op een dag raakt Scott geblesseerd, maakt Morgan het uit en wordt Leslie ingehuurd als zijn fysiotherapeute. Best leuke romantische komedie, vooral dankzij de hoofdrolspeelster, die ook nog even een lans breekt voor meiden die niet graatmager willen zijn.

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

2008 | Komedie, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 2008. Komedie van Sanaa Hamri. Met o.a. Amber Tamblyn, Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera en Tom Wisdom.

Drie jaar nadat de meiden in The Sisterhood of the Traveling Pants plechtig verklaarden voor eeuwig vriendinnen te blijven, vliegen ze uit naar andere delen van de wereld. Ze zijn inmiddels jongvolwassen en hebben elk hun eigen problemen. Bij de een breekt een condoom tijdens een vrijpartij, een ander ontdekt dat haar vader jarenlang brieven van haar oma voor haar verborgen hield. Toch blijft het allemaal optimistisch van toon, vooral ook door de prettige hoofdrolspeelsters, de goed bezette bijrollen en mooie locaties.

Something New

2006 | Romantisch drama

Verenigde Staten 2006. Romantisch drama van Sanaa Hamri. Met o.a. Sanaa Lathan, Simon Baker en Mike Epps.

Kenya is een succesvolle zakenvrouw, maar in de liefde heeft ze minder geluk. De man van haar dromen moet echt perfect zijn en Brian, een sexy tuinarchitect met wie ze een blind date heeft, voldoet daar helemaal niet aan. De tuin van haar nieuwe huis moet echter nog onder handen worden genomen en daar kan Kenya Brian wel goed voor gebruiken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sanaa Hamri op televisie komt.

Reageer