Paul Lambert is acteur en componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Soldier's Revenge

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm, Drama

Argentinië/Verenigde Staten 1986. Actiefilm van David Worth. Met o.a. John Savage, Maria Socas, Edgardo Moreira, Frank Cane en Paul Lambert.

Ex-piloot Savage raakte tijdens de Vietnamoorlog getraumatiseerd, en hij weigerde nog verder missies te vliegen. Dat bezorgde hem tien jaar in de bak, waaraan gelukkig voortijdig een eind kwam omdat de strijd was afgelopen. Vernederd door zijn oneervol ontslag, kan hij in zijn geboorteplaats in Texas niet echt aan de slag komen. Hij raakt in contact met een schone Zuid- Amerikaanse en wordt voordat hij het beseft, betrokken bij een wapensmokkel voor rebellen. Actiefilm te land en in de lucht, waaraan geen einde lijkt te komen en die te veel heen en weer slingert tussen vrede en vechten. Bovendien is het plot zeer ongeloofwaardig. Scenario van Lee Stull.

Le sexe enragé de la fée sanguinaire

1979 | Horror, Fantasy

België 1979. Horror van Roland Lethem. Met o.a. Jean-Pierre Delamour, To Katinaki en Pierre Lampe.

Een montage-bloemlezing van de films van deze marginale cineast, die hij maakte tussen 1967 en 1974, op basis van twee ongeveer gelijke intriges: de wraak van een bedrogen vrouw en de gruweldaden van een anarchistische schoonheid. De commentator maakt de kijker, vanuit zijn positie van onverbeterlijke nul, deelgenoot. Deze film is van hetzelfde gehalte als de films waar het over gaat. Slecht uitgewerkt, geestelijk onvolwassen en onplezierig provocerend.

Mama's Dirty Girls

1974 | Misdaad

Verenigde Staten 1974. Misdaad van John. Met o.a. Gloria Grahame, Paul Lambert, Sondra Currie, Candice Rialson en Christopher Wines.

Geholpen door haar twee dochters vermoordt een huisvrouw (Grahame) haar derde echtgenoot, waarna zij gedrieën wegtrekken op zoek naar nieuwe slachtoffers onder rijke, huwbare mannen. Wat zich even als een gave, zwarte komedie lijkt te ontwikkelen, verzandt spoedig in een reeks van onaangename moordaanslagen en goedkope verleidingsscènes. Grahames talenten zijn verspild aan deze film.

All the Loving Couples

1969 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Drama van Mack Bing. Met o.a. Norman Alden, Gloria Manon en Paul Lambert.

Zachte pornofilm, die nu verouderd aandoet, over een wild feestje bij een impotente John Bircher en zijn biseksuele vrouw, en over hoe feestelijk het daar toe gaat. Wij raden u aan zelf maar een feest te organiseren.

The Big Mouth

1967 | Komedie

Verenigde Staten 1967. Komedie van Jerry Lewis. Met o.a. Jerry Lewis, Harold Stone, Susan Bay, Buddy Lester en Del Moore.

Typische Lewisfilm met Jerry die bij moord betrokken raakt en zoekt naar een vermiste schat; in zuidelijk Californië gesitueerd.