Scot Zeller

Acteur

Scot Zeller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

God Bless America

2011 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2011. Misdaad van Met o.a. Joel Murray, Tara Lynne Barr, Scot Zeller, Mackenzie Brooke Smith en Rich McDonald.

Frank heeft het helemaal gehad, met alles en iedereen. Met zijn debiele buren, de infantiele realitysterren op tv, politieke commentatoren die Obama met Hitler vergelijken, en mensen die in de bioscoop praten en bellen tijdens de film. Als hij ongeneeslijk ziek blijkt te zijn besluit hij dat iedereen die wat hem betreft het leven niet waard is dan ook maar dood moet. Bij vlagen vlijmscherpe satire, maar uiteindelijk een veel te simpele en vooral ook saaie aaneenschakeling van zinloze moorden.

Jackie's Back!

1999 | Drama, Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1999. Drama van Robert Townsend. Met o.a. Jenifer Lewis, Tim Curry, T.V. Blake, Tangie Ambrose en Whoopi Goldberg.

Dit is de gefingeerde biopic van de niet bestaande Ms. Jackie Washington (Lewis), bekend bij het grote publiek als Pop Diva. In de jaren 1970 was zij beroemd en berucht. Ze reisde de hele wereld af en gaf succesvolle concerten. Dan kwamen de onvermijdelijke verkeerde kerels, de drugs en de drank. In tegenstelling tot echte idolen, gaat ze niet dood door een ongeluk of zelfmoord, maar werkt ze aan een come-back, die zijn hoogtepunt krijgt met een concert. De kijker beleeft de gehele geschiedenis mee aan de hand van een documentaire van de Britse tv-maker Edward Whattset St. John (Curry), die Jackie onder de loep neemt. Dit nepverhaal zou best waar kunnen zijn en voor Jackie kun je in je fantasie bijvoorbeeld Jacky Jackson, Diana Ross of wie ook maar invullen. Het grootste genoegen van de film wordt niet gevormd door de twee hoofdrollen, maar de cameo's van talloze artiesten. We doen een greep: Ricki Lake, Bette Midler, Liza Minelli, Dolly Parton, Robert Townsend, Grace Slick, Jackie Collins, enz. Leuk voor popliefhebbers, maar hier en daar een beetje stroperig en de finale is een totale afknapper. Het scenario is van Dee LaDuke en Mark Alton Brown, die medeproducenten waren. Het camerawerk is van Charles Mills. Ook bekend als JACKIE'S BACK: PORTRAIT OF A DIVA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Scot Zeller op televisie komt.

Reageer