Hélène Rames

Acteur

Hélène Rames is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

le correspondant

1990 | Romantiek, Komedie

België/Frankrijk 1990. Romantiek van Olivier Langlois. Met o.a. Philippe Lamendin, Marie Lenoir, Cécile Sanz d'Alba, Emmanuel Montès en Hélène Rames.

Liefdesverwikkelingen rond een jong meisje en twee correspondentievrienden van haar leeftijd, inclusief persoonsverwisselingen. Een niemendalletje, aardig uitgevoerd en met een goed humeur gebracht. Meer valt er niet over te zeggen.

Cuisine céleste

1990 | Komedie, Familiefilm

België/Frankrijk 1990. Komedie van Alain Tasma. Met o.a. Anne Lu Tchuy, Régis Boyer, Hélène Rames en Jean-François Périer.

Antoine Lemercier is gek op koken en wijdt (veel te veel) tijd aan het uitwerken van gecompliceerde vegetarische recepten in plaats van aan zijn schoolverplichtingen. Zijn vader verbiedt hem de toegang tot zijn laboratorium, de keuken, waarna hij van huis wegloopt en onderdak vindt bij zijn vriend Tran wiens ouders een Vietnamees restaurant hebben. De waarheid is dat hij verliefd is op de zuster van Tran, vandaar dus zijn grote liefde voor het koken. Een korte, best vermakelijke film, bestemd voor een jong publiek en zichtbaar goedkoop opgenomen. Een weinig bizondere regie gaat vergezeld van een scenario dat zichzelf herhaalt maar dat dankzij de jeugdige medespelers toch wel te pruimen is.

Britannicus mustard

1990 | Familiefilm

België/Frankrijk 1990. Familiefilm van Magali Clément. Met o.a. Arnaud Apprederis, Martine Kelly, Sophie Carle, Cathy Bodet en Judith Rémy.

De film heet Britannicus omdat een middelbare scholier deze rol met zijn vriendinnetje aan het instuderen is. Wat betreft de mosterd, de kijker zoekt vergeefs naar een kruid die deze opeenvolging van smakeloze clichés wat meer pit kan geven. Een slome verfilming, zonder vondsten op het gebied van de enscenering en met in acht name van alle in het genre zo langzamerhand aangenomen gebruiken. Een student die komt poseren voor reclamefoto's om wat geld bij te verdienen, ontmoet toevallig een zangeres die in de Top 50 staat etc. etc. Nog minder dan

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hélène Rames op televisie komt.

Reageer