Elliot Solomon: muziek.
Er zijn 3 films gevonden.

Martial Law II: Undercover

1992 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Kurt Anderson. Met o.a. Jeff Wincott, Cynthia Rothrock, Paul Johansson, Evan Lurie en Billy Drago.

In dit vervolg op MARTIAL LAW (1990) van Steve Cohen neemt Jeff Wincott de plaats in van Chad McQueen als Det. Sean Thompson. De toevoeging (en afkorting) Det. op de aftiteling maakt hem extra gewichtig. Sean en zijn vrouwelijke partner Billie Blake (Rothrock, die ook in de eerste film meedeed) stuiten op een geval van corruptie, waarbij ook hun eigen kung-fu afdeling van de politie betrokken is, in een plot die zich nauwelijks onderscheidt van die van talloze andere tweederangs actiefilms. Er wordt stevig gevochten, maar zonder dat het de kijker echt raakt. Het scenario is van Richard Brandes en Jiles Fitzgerald. Het camerawerk is van Peter Fernberger.

Martial Law

1991 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Misdaad van S.E. Cohen. Met o.a. Chad McQueen, Cynthia Rothrock, David Carradine, Andy McCutcheon en Philip Tan.

Traditionele bioscoopfilm die het bijv. in de randstad goed doet, gemengd met martial arts. Chad McQueen (de zoon van Steve) is undercover-agent, geassisteerd door de would-be genre-ster Rothrock (van de CHINA O`BRIEN-films). McQueen deelt als een soort DIRTY HARRY meppen en klappen uit en elimineert schoften zonder ze neer te schieten. Zijn aartsvijand is Carradine, die gestolen sportkarretjes aan kopers uit Hong Kong aan de man brengt. McQueens broertje McCutcheon zit binnen het andere, verkeerde kamp en dat leidt tot een onvermijdelijke confrontatie. Het scenario is van Richard Brandes. Voer voor fans van Oosterse gevechtstoestanden in een modern jasje. Er werd meteen een vervolg gemaakt, MARTIAL LAW II (ook bekend als MARTIAL LAW UNDERCOVER) waarin McQueen echter vervangen werd door Jeff Wincott.

Black Roses

1989 | Muziek, Horror

Verenigde Staten 1989. Muziek van John Fasano. Met o.a. John Martin, Sal Viviano, Karen Planden, Carla Ferrigno en Ken Swofford.

Een satanische rockband verandert tieners in zombies en monsters. Het verhaaltje komt noch als horror noch als satire over en de omstandige grime-effecten zijn alleen maar dom. De muziek is gewoonweg vreselijk.