Maurizio D'Ancora

Acteur

Maurizio D'Ancora is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La vita semplice

1945 | Drama

Italië 1945. Drama van Francesco De Robertis. Met o.a. Giulio Stival, Luciano De Ambrosis en Maurizio D'Ancora.

Een prachtig gespeeld drama over twee gondeliers die hun werk en hun schamele onderkomen moeten verdedigen tegen een arrogante en machtige industrieel.

La donna della montagna

1943 | Romantiek

Italië 1943. Romantiek van Renato Castellani. Met o.a. Amedeo Nazzari, Mariella Lotti en Maurizio D'Ancora.

Dramatisch, sentimenteel verhaal over verloren en hervonden liefde. Jonge ingenieur wordt achtervolgd door de herinnering aan de gestorven vrouw die hij eens heeft bemind. Hij leert een meisje kennen dat verliefd op hem is. Zij troost hem. Langzaamaan gaat hij haar liefde beantwoorden en lukt het hem zijn verloren liefde te vergeten.

Finalmente soli

1942 | Komedie

Italië 1942. Komedie van Giacomo Gentilomo. Met o.a. Anna Magnani, Enrico Viarisio, Maria Mercader, Maurizio D'Ancora en Virgilio Riento.

Een verrukkelijke situatie-komedie die speelt in een goed- burgerlijk milieu aan het eind van de achttiende eeuw. Viarisio is weliswaar verloofd met Anna Magnani, maar hij wil zijn losbandig bestaan nog niet opgeven. Magnani houdt het dus voor gezien. Op de huwelijksdag van zijn vriend duikt Viarisio's moeder op om kennis te maken met zijn verloofde. Hij stelt haar de bruid van zijn vriend voor als de zijne en doet net of de bruiloft zíjn bruiloft is. Hij werkt zich nog meer in de nesten als Magnani terugkeert en denkt dat iemand anders haar plaats heeft ingenomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maurizio D'Ancora op televisie komt.

Reageer