Jeong Jae-yeong

1971 Acteur

Jeong Jae-yeong (1971) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

On the Beach At Night Alone

2017 | Drama

Zuid-Korea/Duitsland 2017. Drama van Hong Sang-soo. Met o.a. Kim Min-Hee, Seo Young-hwa, Jeong Jae-yeong, Mun Seong-kun en Kwon Hae-hyo.

Younghee, een jonge Zuid-Koreaanse actrice die een affaire heeft met een oudere, getrouwde regisseur, bezoekt een vriendin in Hamburg en vrienden in Gangneung. Achter terloopse dagelijkse gesprekjes met hen over het leven, mannen, eenzaamheid en ongelukkige liefde daagt langzaam een romantisch drama. Zeker als er alcohol aan te pas komt. Een ingetogen filmisch liedje van verlangen met absurdistische momenten en ongerijmde zoomshots. Met in de hoofdrol de actrice (Kim) met wie regisseur Hong (In Another Country) in werkelijkheid een veelbesproken affaire had.

Kimssi pyoryugi

2009 | Romantische komedie

Zuid-Korea 2009. Romantische komedie van Lee Hae-jun. Met o.a. Jeong Jae-yeong, Jung Ryeowon en Hong Min-heui.

Kim Seong-geun, radeloos van de schulden- en liefdesmisère, springt van een brug in de rivier Han. De dood, echter, wil hem nog niet: hij spoelt aan op een onbewoond eilandje middenin Seoel en besluit daar zelfvoorzienend te leven. Kim Jung-yeon, een agorafobe jonge vrouw die haar appartement nooit verlaat en maanfoto's maakt, ontdekt de eilandbewoner: via flessenpost komt Kim met Kim in contact. Aandoenlijke romcom met milde prestatiemaatschappijkritiek doet vanwege de absurdistische premisse, hoofdpersonages en maffe humor bijzonder Japans aan. Flop in Zuid-Korea, Geheimtipp onder Azië-cinefielen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeong Jae-yeong op televisie komt.

Reageer