Bill Crain

Regisseur, Componist

Bill Crain is regisseur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Mirage

1990 | Horror, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Horror van Bill Crain en Bill Crane. Met o.a. Jennifer McAllister, Todd Schaefer, Kenneth Johnson, Kevin McParland en Nicole Anton.

Een paar studievrienden gaan een weekend met elkaar op pad en trekken door de woestijn. Plotseling zien ze in de verte een jeep met grote snelheid op hen afkomen. De groep vraagt zich af of het echt een jeep is of een luchtspiegeling. Al snel blijkt dat het geen gezichtsbedrog is, maar dat het mysterieuze voertuig het duidelijk op hen voorzien heeft. De vriendenclub wordt uiteen gedreven en vallen stuk voor stuk ten prooi aan de onbekende belager. Tenslotte blijft alleen Chris over met het vooruitzicht dat het gauw donker wordt en er in de verste verte geen hulp te bekennen valt

Midnight Fear

1990 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Bill Crain. Met o.a. David Carradine, August West, Evan Richards, Page Fletcher en Craig Wasson.

Carradine als uitgebluste politiedetective onderzoekt een aantal brutale moorden. Hoofdverdachte is de doofstomme Fletcher, die met de hulp van zijn broer Wasson uit een inrichting voor gevaarlijke criminelen is ontsnapt. Het belaagde meisje is West die met haar vriendje Richards de vakantie doorbrengt in het huis van vrienden. Op video uitgebracht onder de titel FEAR. Geschreven door het trio Chuck Hughes, regisseur Crain en acteur Wasson.

The Kid from Not So Big

1978 | Komedie, Western

Verenigde Staten 1978. Komedie van Bill Crain. Met o.a. Jennifer McAllistar, Robert Viharo, Veronica Cartwright, Paul Tulley en Don Keefer.

Een jong meisje brengt een krant uit in een klein stadje. Ze mengt zich vastberaden in volwassen zaken. Een komische western, die velen zal aanspreken. Puur amusement.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bill Crain op televisie komt.

Reageer