Ramón Vallarino is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hombres del aire

1939 | Drama

Mexico 1939. Drama van Met o.a. Ramón Vallarino, Alma Lorena, Miguel Arenas en Joaquín Pardavé.

De luchtmachtkapitein Roberto moet, om zijn eer te redden, een paar bandieten ontmaskeren en met ze afrekenen. Ee onnozele, onbenullige verheerlijking van een jeugd die zogenaamd bereid is haar leven te geven voor het vaderland. Zwakke intrige en regie.

Calumnia

1939 | Drama

Mexico 1939. Drama van Francisco Elias. Met o.a. Susana Guízar, Sara García en Ramón Vallarino.

Om de goede naam van zijn overleden vader van iedere smet te zuiveren, gaat de jonge ingenieur Arturo met zijn moeder naar het landgoed van een Italiaan. Simpel maar tegelijkertijd gecompliceerd, zoals altijd wanneer men gebruik maakt van een minimaal aantal ideeën en een maximum aan verwarring.

El Circo trágico

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Manuel R. Ojeda. Met o.a. Eduardo Vivas, Gaby Macías, Ramón Vallarino en Josefa Ortega.

Het soms tragische, dan weer komische leven van de mensen die verbonden zijn aan een circus. Vermeldenswaard is de uitstekende fotografie, het werk van Ross Fisher, en de vertolking van alle hoofdpersonen.

Vámonos con Pancho Villa

1935 | Avonturenfilm, Historische film

Mexico 1935. Avonturenfilm van Fernando de Fuentes. Met o.a. Antonio R. Frausto, Domingo Soler, Manuel Tamés en Ramón Vallarino.

Een groep vrienden besluit zich aan te sluiten bij het leger van Pancho Villa en te strijden voor de Revolutie. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Rafael F. Muñoz dat meer lijkt op een aaneenschakeling van gebeurtenissen rondom Villa dan op een roman. Een bezienswaardige film met een gezonde dosis humor.