Marie Mosquini

Acteur

Marie Mosquini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Black Book

1929 | Mysterie

Verenigde Staten 1929. Mysterie van Spencer Gordon Bennet en Thomas L. Storey. Met o.a. Allene Ray, Walter Miller, Frank Lackteen, Paul Panzer en Marie Mosquini.

Serial in tien hoofdstukken. Ray en Miller zijn op zoek naar een boek waarin een code staat die zij nodig hebben om een mysterie op te kunnen lossen. Het was doorsnee-werk. Dit was de laatste serial die Pathé uitbracht. De firma werd verkocht.

Seventh Heaven

1927 | Romantiek

Verenigde Staten 1927. Romantiek van Frank Borgzage. Met o.a. Janet Gaynor, Charles Farrell, Ben Bard, David Butler en Marie Mosquini.

E[KA1]en van de beroemdste romances van het witte doek komt niet zo goed uit de verf als je zou wensen. Gaynor won haar eerste Oscar als Diane, een mishandeld Parijs` huisvrouwtje dat weer op de been wordt geholpen door de volkse rioolarbeider Chico (Farrell). Zijn spel verzwakt de film, evenals het afgrijselijk nevenverhaal over de oorlog, en het slot. Toch is het geheel belangwekkend en is het prachtig verfilmd met een mooi muzikaal thema: 'Diana'. Opnieuw verfilmd in 1937.

It's A Gift

1923 | Komedie

Verenigde Staten 1923. Komedie van Hal Roach. Met o.a. Snub Pollard, Marie Mosquini, William Gillespie, Wallace Howe en Mark Jones.

Uitvinder Pollard, die liever lui is dan moe, wordt door de grote bazen van de olie-industrie uitgenodigd om zijn vervangmiddel voor benzine te komen demonstreren. Met het door hem uitgevonden wagentje, dat rijdt op de kracht van een magneet, trekt hij naar de afspraak. Het wordt niet bepaald een onverdeeld succes. Schitterend voorbeeld van de krankzinnige humor van Snub Pollard, een van die vele haast vergeten slapstickiconen uit de stomfilmperiode. Het is best begrijpelijk dat het er bij vertoning van deze kortfilm in de jaren 1920 hilarisch aan toe ging in de zalen, want de speciale effecten zijn voor die tijd verbluffend. Nu komt het erg verouderd over, maar dat is niet de schuld van Pollard. Het filmpje werd in 1998 gerestaureerd door Lobster Productions.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie Mosquini op televisie komt.

Reageer