Robert Kazinsky

1983 Acteur

Robert Kazinsky (1983) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hot Pursuit

2015 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2015. Komedie van Anne Fletcher. Met o.a. Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Matthew Del Negro, Michael Mosley en Robert Kazinsky.

Politieagente Cooper (Witherspoon) wordt op haar werk niet helemaal serieus genomen, ze is klein, onhandig en onzeker. Toch krijgt ze een belangrijke opdracht: ze moet een belangrijke getuige in het proces tegen een drugsbaas naar een veilige locatie brengen. Maar het loopt fout, en Cooper moet samen met de vrouw van de getuige (Vergara, uit de serie Modern Family) op de vlucht voor huurmoordenaars en aanverwanten. Matige komedie, met een fantasieloos script en weinig ruimte voor de dames om hun talent te benutten. Voor de liefhebbers van plotgaten en het suffere cliché.

Siren

2013 | Drama

Verenigde Staten 2013. Drama van Jesse Peyronel. Met o.a. Vinessa Shaw, Robert Kazinsky, Bess Wohl en Ross Partridge.

Een sirene zit van origine bovenop de klippen, zodat de (zee)man buit en leven opgeeft terwijl hij te pletter slaat en zich verder niet kan vergrijpen aan haar schoonheid. Maar de sirene in deze horror-achtige film zit achter zelfverkozen slot en grendel omdat mannen - inclusief mannelijke familieleden - uitermate bronstig worden van haar geur. Geen vrienden dus, en vriendinnen ook niet want vrouwen zien haar als bedreiging. Totdat de prins op het witte paard verschijnt, in de vorm van een man die niks ruikt. Volstrekt voorspelbaar verhaal. Visueel valt er wel degelijk wat te genieten dankzij een geschikte mix van gotisch verval (haar griezelhuis) en hypermoderne fratsen (idem).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Kazinsky op televisie komt.

Reageer