Brigitte Verbeck

Acteur

Brigitte Verbeck is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Putain de sorcière

1982 | Drama, Mysterie

Frankrijk 1982. Drama van Gilbert Roussel. Met o.a. Pascale Vital, Alain Plumey, Brigitte Verbeck, Georges Da Silva en Elisabeth Buré.

De titel geeft een vals beeld van de inhoud. Het gaat om een dorpsdrama, inclusief moord, een mooie in afzondering levende tovenares, magie, een gestoorde verkrachter van kleine meisjes en andere ingrediënten. Deze vreemde film steekt boven de normen van de Franse cinema uit en slaagt er, ondanks enkele blunders, in een wonderlijke en soms angstaanjagende sfeer op te roepen. Ook bekend als LA FILLE DU FOND DES BOIS.

Variations amoureuses

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Burd Tranbaree. Met o.a. Alban Ceray, France Lomay, Brigitte Verbeck, Cathy Stewart en Elodie.

Een cruise langs de kust van Zuid-Frankrijk, waarop verschillende personen, die van de leuke dingen van het leven houden, elkaar bezoeken. Daarna volgt de verplichte orgie. In feite zo`n beetje een nieuwe montage van de film CROISIERES POUR COUPLES EN CHALEUR (1981). Goed genoeg voor het betreffende genre en een onechte non op de koop toe.

Ibiza Connection

1980 | Erotiek

Duitsland/Frankrijk 1980. Erotiek van Gérard Kikoïne. Met o.a. Peter Kwapinski, Brigitte Verbeck, Alban Roet en Jutta Golbert.

Een snel in elkaar geflanst werkje over een oplichter, die de vakantie-vrouwtjes van Ibiza in zijn bed lokt en in het bijzonder de willige echtgenote van de consul, terwijl haar onverschillge man genoegelijk achter de onnozele dienstmaagd aan zit. Al honderdduizend maal vertoond en er is beslist niks aan.

Les grandes Pompes

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Alban Ceray, Divan Ledoux, Daniel Trabet, Hervé Amalou en Anne Marguet.

Kleurloze versierpartijen op het strand tussen drie meisjes en een aantal jongens tijdens hun vakantie in Sri Lanka met de bijbehorende toeristische plaatjes. De film bevat de nodige flashbacks, want elk meisje vertelt aan de andere twee haar mooiste liefdesdroom, wat in de praktijk op een hoop onnozel geklets neerkomt. Voor de rest de gebruikelijke gymnastiekoefeningen. Ken Warren regisseert onder een andere naam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brigitte Verbeck op televisie komt.

Reageer