Molly Ephraim

1986 Acteur

Molly Ephraim (1986) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Front Runner

2018 | Biografie, Drama, Historische film, Mysterie

Verenigde Staten 2018. Biografie van Jason Reitman. Met o.a. Hugh Jackman, Vera Farmiga, J.K. Simmons, Mark O'Brien en Molly Ephraim.

In 1987 was Democraat Gary Hart hard op weg om de nieuwe president van de VS te worden. Hij lag ruim aan kop bij de voorverkiezingen, toen er geruchten opdoken dat de getrouwde Hart een affaire had. In dit bedachtzame (soms iets te bedachtzame) politieke drama plaatst regisseur Jason Reitman (Juno, Up in the Air) de kijker in Harts campagnekantoor en op de krantenredacties, en laat ons zo getuige zijn van dit kantelpunt in de Amerikaanse geschiedenis. Het moment waarop campagnes persoonlijk werden en tegenstanders op privékwesties werden afgerekend.

Paranormal Activity: The Marked Ones

2014 | Horror

Verenigde Staten 2014. Horror van Christopher Landon. Met o.a. Richard Cabral, Andrew Jacobs en Molly Ephraim.

Ook deze vijfde aflevering in de Paranormal Activity-horrorreeks is een uit de hand geschoten product met de fletse kwaliteit van een anoniem telefoonfilmpje. En die amateuristische look is precies de aantrekkingskracht voor de tienerdoelgroep. Want daar zitten de liefhebbers van het gegriezel rond een tienerjongen met een beet in z’n arm, een jongen die ineens zichzelf niet meer is. Moord en doodslag volgen, in de Mexicaanse buurtjes van Los Angeles waar uiteraard oudjes rondlopen met duiveluitdrijverij-ervaring. Gevolgd door hekkensluiter deel zes in 2015.

Paranormal Activity 2

2010 | Horror

Verenigde Staten 2010. Horror van Tod Williams. Met o.a. Katie Featherston, Micah Sloat en Molly Ephraim.

'Paramount Pictures wil graag de familie van de overledenen bedanken,' luidt de inleidende tekst van verzonnen spookfilm Paranormal Activity 2. Na deze buiging richting The Blair Witch Project, de zonnegod van de verzonnen homevideo-spookfilms, duurt het jammer genoeg een eeuwigheid voordat iets engs gebeurt. PA2 leunt net als de voorganger op een gezinnetje in de suburbs dat wordt geteisterd door een boze geest, met de toeschouwer als deelgenoot middels video- en beveiligingscamera's. Helaas blijft de griezeligheid beperkt tot willekeurig zombiegedrag zonder bloedvergieten. Paranormal Activity 4 (oktober 2012) onthult het lot van de overlevenden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Molly Ephraim op televisie komt.

Reageer