Alicia Ortiz

Acteur

Alicia Ortiz is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Aguila roja

1941 | Avonturenfilm

Mexico 1941. Avonturenfilm van Robert Curwood. Met o.a. Victor Manuel Mendoza, Alicia Ortiz en Crox Alvarado.

Een ingenieur werkt aan de bouw van een weg die bandieten moet verhinderen de mijnen leeg te roven. Een van hen weet echter binnen te dringen. Een zeer onbeholpen geregisseerde film, de derde en laatste produktie die de Noordamerikaan Curwood in Mexico heeft gemaakt.

El Monje loco

1940 | Mysterie

Mexico 1940. Mysterie van Alejandro Galindo. Met o.a. Salvador Carrasco, Lucila Bowling, Alejandro Cobo en Alicia Ortiz.

Twee dagen die ieder zijn verdeeld in verscheidene episodes van horror waarin de meest angstaanjagende verhalen worden verteld. Een tamelijk belangrijke film; de Spaanse acteur Cobo maakt zijn debuut.

La China Hilaria

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Roberto Curwood. Met o.a. Alicia Ortiz, Pedro Armendáriz, Gilberto González en Ernesto Velázquez.

Een jongeman laat zijn verloofde in het dorp achter en gaat op zoek naar het geluk; intussen wordt zij een beroemde zangeres. Totaal onnozel melodrama, dat door de regie van Curwood (die de vreemde kundigheid bezit de dingen gecompliceerd te maken) erg verward en zelfs onbegrijpelijk is geworden.

Hambre

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Fernando A. Palacios. Met o.a. Rafael Falcón, Adela Fierro, Susana Cora en Alicia Ortiz.

Een werkgever en een leider van arbeiders komen met elkaar in botsing omdat zij beiden vechten voor hun gelijk. Weinig actie, holle dialogen, onechte personages en een hele slechte fotografie. Valt er nog meer te zeggen?

La Obligación de asesinar

1937 | Komedie, Mysterie

Mexico 1937. Komedie van Antonio Belu. Met o.a. Leopoldo Ortín, Juan José Martínez Casado, Luis G. Barreiro en Alicia Ortiz.

Enkele mensen die in een woning zitten opgesloten, worden verdacht van de moord op een arts, maar ook onder hen zijn er die zullen sterven. Tamelijk flauw met af en toe een uitschieter. Het opmerkelijkst was dat, tijdens de vertoning, de film werd onderbroken en er een bord verscheen dat het publiek opriep de dader aan te wijzen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Ortiz op televisie komt.

Reageer