Quique Camoiras is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Huevos revueltos

1982 |

Spanje 1982. Enrique Jimemez. Met o.a. Jose Sazatornil, Mercedes Alonzo en Quique Camoiras.

Huevos rellenos

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Enrique Jiménoz. Met o.a. José Sazatornil, Quique Camoiras en Mercedes Alonso.

Een miljonair probeert met alle tot zijn beschikking staande middelen de idylle te verstoren van zijn zoon met een meisje van eenvoudige afkomst. Een afschuwelijke film.

Adulterio nacional

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Francisco Lara. Met o.a. Quique Camoiras, Charo López, Francisco Cecilio, Azucena Hernández en Gracita Morales.

De film beschrijft de ontrouw tussen twee bevriende echtparen. Dit onbeduidende intrigestuk doet zijn voordeel met de sensuele Charo Lopéz, die graag de hoofdrol speelt.

ÁTî estçs loco, Briones!

1980 |

Spanje 1980. Javier Maqua. Met o.a. Pablo Sanza, Esperanza Roy en Quique Camoiras.

De film beschrijft de ontrouw tussen twee bevriende echtparen. Dit onbeduidende intrigestuk doet zijn voordeel met de sensuele Charo Lopéz, die graag de hoofdrol speelt.

Tu estás loco, Briones

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Javier Maqua. Met o.a. Quique Camoiras, Esperanza Roy, Pablo Sanz en Lola Gaos.

Een gek houdt vol dat alles buiten het sanatorium precies zo is als daar binnen. Een pretentieuze en onjuiste film.

La Momia nacional

1980 | Horror, Erotiek

Spanje 1980. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Francisco Algora, Azucena Hernández, Quique Camoiras en Queta Claver.

Een duizend jaar oude mummie verrijst uit de dood met slechts wellustige bedoelingen. Een grove bespotting van de prachtige mythe van de necrofilie van THE MUMMY. Alternative title: THE NATIONAL MUMMY.

Supersonic Man

1979 | Sciencefiction

Spanje 1979. Sciencefiction van Juan Piquer. Met o.a. Michael Coby, Cameron Mitchell, Diana Polakow, Richard Yesteran en José María Caffarel.

De als eenvoudige detective op aarde opererende Mr. Supersonic (Coby) moet hevig in de slag met de vreselijke Dr. Gulk (Mitchell), die grote hoeveelheden radioactief iridium steelt en vooraanstaande natuurkundigen kidnapt om zijn grote droom te verwezenlijken: het verwerven van de wereldheerschappij! In deze film kan men plotelementen aantreffen van BATMAN, DR. SATAN, SPIDERMAN, SUPERMAN, STAR WARS, de James Bond-cyclus, enz. en dat alles met een budget dat in een toffeepapiertje past. Onbedaarlijk lachen dus, om alle verregaande nonsens, maar een zéér ontvankelijke en goedmoedige bui is wel een eerste vereiste. De regisseur is op de titelrol vermeld als Piquer Simon.

Secuestro a la española

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Mateo Cano. Met o.a. Esperanza Roy, Quique Camoiras, Aurora Redondo en José Orjas.

De tegenslagen van drie gezinnen van kruimeldieven. Een waardeloze komedie, het laatste werk van Cano.