Kevin White

Acteur

Kevin White is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pentathlon

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Bruce Malmuth. Met o.a. Dolph Lundgren, David Soul, Renée Coleman, Roger E. Mosley en Daniel Riordan.

Tijdens de OS van 1988 in Seoel treedt Eric Brogar in de arena voor de DDR. Zijn specialiteit is de Pentathlon, met de disciplines zwemmen, schermen, schieten, paardrijden en hardlopen. Hij wint de gouden medaille. Domme, naïeve actiefilm vol sadistische ex-Oostduitsers versus godvrezende, rechtlijnige Amerikanen. Twee jaar later bestond de DDR niet meer.

Rudy

1993 | Sportfilm, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1993. Sportfilm van David Anspaugh. Met o.a. Sean Astin, Ned Beatty, Charles S. Dutton, Jason Miller en Lili Taylor.

Daniel 'Rudy' Ruettiger, de sportieve zoon van een gewone Amerikaanse arbeider van Ierse afkomst, heeft maar één wens in het leven: football spelen voor het universiteitsteam van Notre Dame. Zijn studieresultaten zijn echter niet goed genoeg.

Victor One: The Story of Sgt. George Aguilar

1992 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1992. Drama van Martin Green. Met o.a. Danny Trejo, Kevin White, Kevin Anthony Cole, Kenneth Nowling en Andre Williams.

George Aguilar, een politieman uit Californi[KA3]e die in 1988 werd vermoord, was de eerste agent in zijn district die omkwam tijdens de uitoefening van zijn dienst. Deze goedbedoelde maar technisch onbeholpen reportage volgt het incident op de voet: Aguilar (Trejo) ziet toevallig dat er een benzinepomp wordt overvallen, hij achtervolgt de verdachten, zijn collega's nemen de achtervolging over als hij neergeschoten wordt. Het eenvoudige, onopgesmukte verhaal wordt met weinig raffinement verteld. Vele omstanders en getuigen van toen spelen in deze film zichzelf. De verhaalstem is van Ronny Cox. Het scenario is van Glenn A. Bruce. Het camerawerk is van Gregory Von Berringer. Ook bekend als UNDERCOVER COP.

Final Shot: The Hank Gathers Story

1992 | Biografie, Sportfilm

Verenigde Staten 1992. Biografie van Charles Braverman. Met o.a. Victor Love, Duane Davies, George Kennedy, Nell Carter en Sam Hennings.

In maart 1990 stort aan de Westkust de veelbelovende baseball-speler Hank Gathers (Love) tijdens een wedstrijd in elkaar. In drie flashbacks die betrekking hebben verschillende tijdstippen, leren we de crack kennen: in 1978 wordt hij aan de Oostkust ontdekt door coach Kennedy; in 1981 ontmoet hij zijn echtgenote Carter en collega Davies die zijn boezemvriend zal worden en in 1988 krijgt hij een prof-contract, maar wordt tevens de hartafwijking vastgesteld die hem uiteindelijk, na een bliksemcarrière, fataal zou worden. Een routine bio-scenario van Fred Johnson, Don Enright en Ed Fields, dat heel wat ruimte laat aan de sport - zowel de training als de competitie, maar bitter weinig te vertellen heeft over de arme afkomst of en het milieu van de ster. Oppervlakkig amusement voor baseball- liefhebbers. Fotografie is van Stephen Ashley Blake. De voornaam van de regisseur staat op de credits als Chuck vermeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin White op televisie komt.

Reageer