Michele Brin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Scoring

1995 | Thriller, Mysterie, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Thriller van Paul Thomas. Met o.a. Dixie Beck, Mark S. Porro, Doug Jeffrey, Michele Brin en Wendy Hamilton.

Het laag bij de grondse scenario van Penny Antine gaat over Eric Lazlo (Porro) die de muziek voor een horrorfilm moet schrijven. De hoofdrolspeelster moet haar tegenspeler op een typische vrouwelijke manier koudmaken: met vergif. Ze bedient zich eerst van gewoon rattengif, dan van giftige insecten en tenslotte van gifslangen. Eric komt er niet helemaal uit en zoekt zijn heil bij het hoertje Abbey (Beck). Verder zit er geen verhaal in, want we hebben te maken met een blootfilm, die voor de verandering eng moet lijken. De titel bevat nog een woordspeling die leuk is om te weten voor hen die het niet begrepen hadden: Eric moet een score schrijven en Abbey doet aan een score als ze een klant inpalmt. Beiden zijn dus bezig te scoren... Het camerawerk is van Stephan Schulze. Stereo.

Sexual Intent

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van Kurt MacCarley. Met o.a. Gary Hudson, Michele Brin, Sarah Hill, Maria Faraldo en Judy Duran.

Lady-killer Hudson verovert vrouwen, doet hen huwelijksbeloften en verdwijnt dan met de noorderzon terwijl hij een groot deel van hun bezit meepikt. Als hij deze truc heeft uitgehaald bij Brin, verenigt zij zich met enkele van zijn vroegere slachtoffers. Ze slaan vervolgens genadeloos terug. Zwakke erotische thriller die in het kielzog vaart van FATAL ATTRACTION en BASIC INSTINCT. Het scenario van regisseur MacCarley en John McCafferty is zeer voorspelbaar en bijzonder onlogisch. Er werd geen moeite gedaan om het geheel enigszins geloofwaardig te maken en bij de finale climax loopt het echt de spuigaten uit. Het gegeven echter spreekt tot de verbeelding. De fotografie is van Voyislav Mikulic.

Secret Games

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Billy Drago, Martin Hewitt, Michele Brin, Catya Sassoon en Delia Sheppard.

Julianne (Brin) voelt zich door haar saaie echtgenoot die architect is, vooral seksueel verwaarloosd. Zij gaat als hoertje werken in een exclusief bordeel dat de alleszeggende naam Afternoon Demitasse heet. Daar valt het lodderoog van de seksmaniak-psychopaat Eric (Hewitt) op haar.