Mark Adams

Acteur

Mark Adams is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The big sweap

1997 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1997. Drama van Niall Johnson. Met o.a. Mark Caven, Sorcha Brooks en Mark Adams.

Om nieuw leven te blazen in hun saaie liefdesrelatie besluiten vijf bevriende stellen partnerruil uit te proberen. Maar wat als vrolijk erotisch avontuur begint strandt voor de deelnemers al snel in een emotioneel mijnenveld

The Big Swap

1997 | Romantiek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Romantiek van Niall Johnson. Met o.a. Kevin Howarth, Alison Egan, Richard Cherry, Julie-Ann Gillitt en Sorcha Brooks.

Vijf stellen die al sinds jaren goed bevriend zijn, besluiten op een avond om die vriendschap naar een ultiem hoogtepunt te drijven. Ze willen hun relatie nog hechter maken door aan partnerruil te doen. Aanvankelijk amuseren ze zich kostelijk. Voor hen is dit alles een spel, een gevaarlijk spel dat heel wat grenzen verlegt, maar uiteindelijk toch niets meer. Een dergelijk spel, waarin van iedereen gevraagd wordt om tot het uiterste te gaan, is natuurlijk om problemen vragen. Een oppervlakkige komedie over liefde, hartstocht, seks, vriendschap, pijn, gebrek aan communicatie en verveling. Er worden heel wat thema's aangesneden, maar die leiden tenslotte tot niets. De dialogen zijn ongeïnspireerd en moraliserend en de personages weinig aantrekkelijk. En er wordt wat afgetaterd in deze film die wil inhaken op de wederopstanding van de Britse film eind jaren 1990. De film werd trouwens uitgebracht als een nieuwe THE FULL MONTY, maar dat is beslist boerenbedrog. Weinig interessant scenario van de regisseur Niall Johnson. De sobere fotografie is het werk van Gordon Hickie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Adams op televisie komt.

Reageer