Tamara Guner

Acteur

Tamara Guner is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hoods

1998 | Komedie, Misdaad

Canada/Verenigde Staten 1998. Komedie van Mark Malone. Met o.a. Joe Mantegna, Kevin Pollak, Joe Pantoliano, Jennifer Tilly en Robert Costanzo.

Het leven van de zoon van een maffiabons loopt niet over rozen. Angelo Martinelli is vijftig en hij kan erover meepraten. Hij moet de vuilste klusjes opknappen en het is volop oorlog met de rivaliserende bende van Dellarosa. En die is duidelijk niet bereid tot onderhandelen. Om dit te staven laat hij een opslagplaats van de Martinellis de lucht ingaan. Angelo krijgt van zijn vader (een ongecrediteerde Seymour Cassel) de opdracht Carmine Dellarosa uit de weg te ruimen. Samen met zijn gabber Rudy (Pollak) gaat hij op zoek naar een geschikte huurmoordenaar, maar die zijn niet dik meer gezaaid. Uiteindelijk vinden ze psychopaat Charlie Flynn (Pantoliano) die wil meewerken. Dan wacht hen nog een verrassing wanneer ze het 'doelwit' ontmoeten. Geestige dialogen en onconventionele gangster-karikaturen maken van deze komische actiefilm een leuke afwisseling tussen al die bloedige gevallen die op het scherm verschijnen. We zitten met een hele reeks gangsters die weigeren om een onbekend iemand te doden, enkel om een gekke peetvader ter wille te zijn. Maar de gag duurt eigenlijk iets te lang om te blijven boeien. Mantegna en Pollak zijn weerom schitterend en Pantoliano is zowat de meest krankzinnige psychopaat die we in lange tijd gezien hebben. Regisseur Malone schreef zelf het scenario. Mantegno fungeerde als uitvoerend producent. Fotografie is van Tobias Schlieser. Dolby Stereo.

Pictures at the Beach

1990 | Komedie

Canada 1990. Komedie van Aaron J. Shuster. Met o.a. Paul Babiak, Catherine Kuhn, Benson Simmonds, Christopher Crumb en Tamara Guner.

Gemonteerd als amateurfilm door producent-scenarist-regisseur Shuster, vertellen zes yuppie-achtige Canadese vrienden over hun angsten met betrekking tot te weinig seks, geld en vrije tijd. Wat kunnen die knapen en meiden uit Toronto zeuren: het grootste probleem van één van hen is een kras op zijn sportkarretje. Zij gaan samen naar het strand, maar ook daar gebeurt nauwelijks wat. Zij nemen er kiekjes, lullen en keren huiswaarts. Oervervelend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tamara Guner op televisie komt.

Reageer