Dean Whitworth is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bandit And The Silver Angel

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Hal Needham. Met o.a. Brian Bloom, Brian Krause, Traci Lords, Donald O'Connor en Marc McCauley.

Een oude oom van Bandit (Bloom) verschijnt weer in zijn leven. Oom Cyrus, zo heet de oude, is de eigenaar van een amusementspark. Hij heeft moeilijkheden met enkele herrieschoppers die hem willen afpersen. Hij vraagt Bandit om de zaak te runnen en in ruil ervoor zal hij hem in zijn testament bedenken. De volgende ochtend krijgt oom Cyrus een hartaanval en sterft. Needham kan maar geen afscheid nemen van zijn uitgemolken BANDIT-figuur. Hij begeeft zich hier voor de zoveelste maal op hetzelfde platgetreden pad in de hoop er toch nog een tv-serie uit te kunnen halen. Leker veel stunts en knokpartijen bij de vleet, maar Bloom is geen Burt Reynolds. Gelukkig is er sexy ex- porno-queen Lords als de zilveren engel uit de titel. Scenario door Jay Huguely en fotografie van Mike Shea. Dolby Surround. Honderd procent nutteloos en puur tijdverlies.

Killer

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Tony Elwood. Met o.a. Duke Ernsberger, Andy Boswell, Jeri Keith Liles, Mark Creter en Terry Loughlin.

Ernsberger speelt de `Killer` die een traumatische jeugd heeft gehad (hij was het slachtoffer van medische experimenten), waardoor hij een kannibalistische maniak is geworden. Hij neemt lifters mee, die hij uitbundig vermoordt. Jongeren in de buurt hebben haarfijn in de gaten dat de autoriteiten niets kunnen beginnen tegen een psychopaat en als hun vriendin gepakt is, klaren zij de zaak. Het einde is ironisch, het spel zwak en het camerawerk rommelig. Typisch videovoer.