Jaroslav Uhlír

Componist

Jaroslav Uhlír is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Lotrando a Zubejda

1997 | Familiefilm, Fantasy, Musical, Drama

Bulgarije/Tsjechië/Frankrijk 1997. Familiefilm van Karel Smyczek en Karel Smyczek. Met o.a. Pavel Zednícek, Arnost Goldflam, Ladislav Gerendás, Jaroslav Sypal en Josef Karlík.

Een oude Boheemse roversaanvoerder zorgt ervoor dat zijn zoon Lotrando een goede opvoeding krijgt in een klooster. Op zijn sterfbed wil hij dat Lotrando zijn werk overneemt, maar Lotrando bakt er echter niets van. Ergens ver weg in het Oosten trekt een Sultan zichzelf de haren uit zijn hoofd: zijn dochter, Zubedja, lijdt al heel lang aan een mysterieuze ziekte. Hij heeft gehoord dat in Bohemen goede artsen zijn

Carodejky z predmesti

1990 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Tsjechië 1990. Familiefilm van Drahomirá Králová en Drahomíra Králová. Met o.a. Lucie Cechová, Tereza Fliegerova, Marie Tomásová, Dana Syslová en Rudolf Pellar.

De vriendinnetjes Veronika (Cechov[KA1]a) en Petra (Fliegerova) vinden op een dag bij tante Emma (Tomásová) een boek met recepten, die ze meteen gaan uitproberen. Het blijken heksenbrouwsels te zijn, die de wonderlijkste veranderingen teweeg brengen in mens en dier. Ze zetten hun magische krachten in tegen de overheid als de buurt gesaneerd wordt. Meervoudig bekroond en natuurlijk spel van de jeugdige hoofdrolspelertjes. Scenario van Kveta Kursová en de regisseur. Camerawerk van Miroslav Cvorsjuk.

S certy nejsou zerty

1984 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Tsjechië 1984. Familiefilm van Hynek Bočan en Hynek Bocan. Met o.a. Vladimír Dlouhý, Ondrej Vetchy, Monika Pelcová, Dana Bartunková en Jaroslava Kretschmerova.

De afgezant van de duivel Vetchy wordt naar de Aarde gestuurd om een hele slechte molenaarsvrouw naar de hel te sturen, maar zij is telkens de knecht (Vetchy) van Lucifer te slim af, totdat hij hulp krijgt van Dlouhý, een soldaat, die door haar toedoen in het leger werd ingelijfd. De milde verfilming van een bekend Tsjechisch sprookje van Božena Nemcová. Niet eng; geschikt voor eerste-klassertjes of groep drie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jaroslav Uhlír op televisie komt.

Reageer