Michael David is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Taggart: Death Comes Softly

1990 | Mysterie, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1990. Mysterie van Laurence Moody. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders en Eve Pearce.

Een oude man wordt vermoord in zijn eigen huis. De hoofdverdachte wordt gezocht binnen de familiekring. Alle familieleden worden aan de tand gevoeld. De zaak neemt een heel andere wending als een tweede moord plaatsvindt, die alles weg heeft van de eerste. Taggart (McManus) zal al zijn ervaring nodig hebben om de stukjes van de puzzel in elkaar te passen. Geen bijster originele, wel goed gemaakte thriller, die zich zoals meestal in deze serie, afspeelt in en om Glasgow. Situaties zijn voorspelbaar, maar af en toe hebben de scenaristen een verrassende plotwending in petto. De acteurs voelen zich goed in hun rollen. Voor de fotografie tekende Walter McGill.

Ninja Academy

1989 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Kelly Randall, Gerald Okumura, Michael David en Robert Factor.

Mastorakis, genie van het eerste uur, slaagde erin om drie leuke jokes in één film te krijgen. Mislukte kloon van de niet meer te tellen ACADEMY-films; allerlei sullen volgen gedurende één week een intensieve ninja-cursus en dat moet dan de gekste week uit hun leven worden. Scenario van Jonathan D. Gift.

Anita

1973 | Erotiek

Frankrijk/Zweden 1973. Erotiek van Torgny Wickman. Met o.a. Christina Lindberg, Stellan Skarsgård, Danièle Vlaminck, Michael David en Per Matsson.

Een schoolmeisje beleeft het ene seksuele avontuur na het andere zonder bevrediging te vinden, tot een brave muziekstudent haar weerstaat en geduldig duidelijk maakt dat opvoedingsfouten - door oom en tante - de oorzaak zijn van haar nymfomanie, zodat ze openstaat voor ware liefde met h[KA2]em. Deze seksfilm, nog net v[KA1]o[KA1]or de definitieve doorbraak van porno, valt op door talrijke en uitvoerige (gesuggereerde) fellatioscènes, maar is ouderwets in de psychologische verklaring en overwinning van de monogame moraal. De respectloze aanpak van Lindberg bederft haar potentieel voor betere rollen en films.

Let's Make Love

1960 | Komedie, Muziek, Musical

Verenigde Staten 1960. Komedie van George Cukor. Met o.a. Marilyn Monroe, Yves Montand, Tony Randall, Bing Crosby en Gene Kelly.

Miljonair Montand komt erachter dat een show-programma hem tot het mikpunt van spot wil maken. Hij wil de show stoppen en koopt het theater en de rechten. Als hij Monroe - die een rolletje heeft - ontmoet, wil hij ook meedoen. Van Bing Crosby neemt hij dure zanglessen, van Milton Berle probeert hij moppen te leren tappen en van Gene Kelly probeert hij te leren dansen. Een rolverdeling met topacteurs, waar je door de spelers toch naar blijft kijken. Gedraaid in CinemaScope.