Conchita Montes is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Testigo azul

1988 | Experimenteel, Misdaad

Spanje 1988. Experimenteel van Francisco Rodríguez. Met o.a. Agustín González, Julio Gavilanes, Conchita Montes en Victoria Vera.

Een schrijver is getuige van een moord op een jongen in een park. Samen met zijn geliefde begint hij de zaak te onderzoeken, maar een aantal vreemde mannen, evenals de moordenaar in het blauw gekleed, gaan zijn gangen na en achtervolgen hem. Echt knoeiwerk; de film werd een aantal malen gemonteerd in pogingen de gebreken te verhelpen.

Un Pasota con corbata

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Jesús Terrón. Met o.a. Bernard Le Coq, Helena Carrera, Emma Suárez, Manuel Alexandre en Conchita Montes.

Allerlei lotgevallen van de zonderlinge reporter David Santander. Een stompzinnige en vormloze komedie, die prat ging op de bijzondere samenwerking tussen regisseur Luis G. Berlanga en Sam Peckinpah.

Solos en la madrugada

1978 | Romantiek

Spanje 1978. Romantiek van José Luis Garci. Met o.a. José Sacristán, Fiorella Faltoyano, Emma Cohen, María Casanova en Palomo Linares.

De liefdescrisis van een omroeper op leeftijd. Een masochistische smartlap, evenals de andere films van deze regisseur.

Mi calle

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Roberto Camardiel, Adolfo Marsillach, Pedro Porcel, Jorge Rigaud en Conchita Montes.

Het verhaal van een Madrileense straat en haar bewoners. Een folkloristische komedie van goede cinematografische kwaliteit, ondanks de wat theatrale constructie. Het is de laatste film van Edgar Neville.

El Baile

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Conchita Montes, Alberto Closas en Rafael Alonso.

Twee jongemannen worden verliefd op dezelfde vrouw; na enige jaren trouwt één van hen met haar en de ander wordt de beste vriend van het echtpaar. Een aardige en zeer bezienswaardige komedie, geestesvrucht van een van de meest interessante Spaanse regisseurs, Edgar Neville.

Cuentos de hadas

1951 | Komedie

Spanje 1951. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Conchita Montes, Ismael Merlo en Manolo Gómez Bur.

Een verloofd stel weet niet op te houden met discussiëren. Een van de vele komedies van Edgar Neville, die altijd intelligent, doeltreffend en met een scherp observatievermogen gemaakt zijn: ze lijken enigszins op die van Lubitsch.

El Ultimo caballo

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Conchita Montes en Mary Lamarr.

Als hij afzwaait ontdekt een cavaleriesoldaat dat het paard dat hij bereed wordt verkocht. Om kort te gaan: hij koopt het paard. Een van de laatste films van Neville, die ermee enigszins op het Spaans neorealisme vooruitliep.

Mi adorado Juan

1949 | Komedie

Spanje 1949. Komedie van Jerónimo Mihura en Jeronimo Mihura. Met o.a. Conrado San Martín, Conchita Montes, Alberto Romea, Juan de Landa en Conrado San Martin.

In Barcelona gaat het verhaal dat een jong meisje zich bezighoudt met het stelen van honden. Een zeer bezienswaardige, sympathiek dwaze komedie van een maker die veel meer aandacht verdient dan hij krijgt.

El Marqués de Salamanca

1948 | Biografie, Historische film

Spanje 1948. Biografie van Edgar Neville. Met o.a. Alfredo Mayo, Conchita Montes, Guillermo Marín en María Canete.

Het verhaal van het leven van de Markies van Salamanca van1836 tot 1870. Een film die zowel tot de minst persoonlijke als tot de meest geslaagde van de grote Neville behoort.

Misterio en la marisma

1943 | Mysterie

Spanje 1943. Mysterie van Claudio de la Torre. Met o.a. Conchita Montes, Tony D'Algy en Lolita Crespo.

Door een onduidelijke familiegeschiedenis worden de gebeurtenissen rond José Luis steeds erger. Deze vreemde film is nauwelijks vertoond.