Jennifer Jordan

Acteur

Jennifer Jordan is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Little Orphan Sammy

1977 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1977. Erotiek van Arlo Schiffin. Met o.a. Jennifer Welles, Lin Flanagan, Andrea True, Rocky Millstone en Jamie Gillis.

Een flauwe, kinderlijke persiflage op De Amerikaanse Droom. In dit geval een uiterst natte droom. De spelers, meer ingehuurd om hun organen dan om hun acteertalent, zijn niet in staat van deze komedie iets leuks te maken. Maar daar komt het publiek natuurlijk ook niet voor.

Invasion of the Love Drones

1977 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Jerome Hamlin. Met o.a. Bree Anthony, Tony Blue, Jennifer Jordan, Eve Latio en Jamie Gillis.

Een per ruimteschip arriverende galactische keizerin verandert aardse mannen in seksuele `werkbijen`. Dat kan natuurlijk niet getolereerd worden en het Pentagon weet met een opzettelijk veroorzaakte geslachtsziekte deze produktie van erotische zombies een halt toe te roepen. Deze volmaakt waanzinnige SF/porno-avonturen zijn een mirakel van onsamenhangende onwaarschijnlijkheid; kolossale apekool. Hamlin staat vermeld als Jay Hard (!). Ook bekend als SEX ROBOT.

Abigail Lesley Is Back in Town

1975 | Erotiek, Drama

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Jennifer Jordan, Rebecca Brooke, Eric Edwards, Jamie Gillis en Chris Jordan.

Het titelkaraktertje is een knap en voluptueus meisje, dat haar geboortedorp in de ban van haar even seksuele als amorele lusten houdt. Distributeur Filmtrust bedacht destijds de aandoenlijke slogan: 'Deze opzienbarende film is z'n tijd vér vooruit!' Niet waar natuurlijk. Deze film is een wanstaaltje van seksploitatie.

Angel Number 9

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Roberta Findlay. Met o.a. Darby Lloyd Rains, Jamie Gillis, Jennifer Jordan, Mark Stevens en Alan Marlo.

Een jongeman die alle meisjes die hij zwanger heeft gemaakt de bons heeft gegeven, sterft na een auto-ongeval, komt in de hemel en moet voor straf terug naar aarde als vrouw, om aan den lijve te ondervinden hoe zwaar het lot der vrouwen is. De film is [KA1]e[KA1]en lange uitkleedpartij en aan de `ludieke nummertjes` komt geen einde. Wanprodukt; alleen voor mensen, die per se willen weten hoe Amerikaanse engelen in de hemel `het doen` (met al die vleugels en zo...)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Jordan op televisie komt.

Reageer