Kyeong Min-ho

Editor

Kyeong Min-ho is editor.
Er zijn 2 films gevonden.

Natural City

2003 | Sciencefiction, Actiefilm, Drama, Thriller

Zuid-Korea 2003. Sciencefiction van Min Byeong-cheon en Byung-chun Min. Met o.a. Yun Chan, Seo Rin, Jeong Du-hong en Yu Ji-tae.

Met visuele flair vormgegeven sciencefiction thriller doet stevig denken aan de all time klassieker Blade Runner. In het jaar 2080 ziet het leven er na de Grote Oorlog heel anders uit: cyborgs hebben een deel van de wereldpopulatie overgenomen. Maar een deel van hen komt in verzet tegen de korte levensduur die ze door hun ontwerpers is gegund. Vooral commando R (Yoo Ji-tae) heeft haast. Zijn geliefde cyborg Ria (Seo Rin) heeft nog maar drie dagen te gaan. De prima vormgeving slaagt er niet helemaal in een uiterst dun verhaaltje te verhullen.

The Isle

2000 | Drama

Zuid-Korea 2000. Drama van Kim Ki-duk. Met o.a. Suh Jung, Jang Hang-sun, Cho Jae-hyung, Park Sung-hee en Kim Yoo-suk.

The Isle speelt zich af op en rond een geïsoleerd meer ergens in Zuid-Korea, omringd door beboste bergen en gehuld in een deken van mist. Op het sprookjesachtige meer drijven hutjes (niet groter dan een hondenhok) die dienst doen als weekendverblijven voor vissers. De knappe, stomme Hee-jin verhuurt de hutjes en voorziet in haar levensonderhoud door overdag voedsel en 's nachts haar lichaam aan de vissers te verkopen. Op een van de drijvende hutjes belandt Hyunshik, een ex-politieagent met een zwaar verleden. Het wordt Hee-jins obsessie om hem de hele dag te observeren. Wanneer Hyunshik zichzelf probeert te doden, redt Hee-jin hem op het nippertje. Dit incident is het begin van hun vreemde passionele liefdesrelatie....

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kyeong Min-ho op televisie komt.

Reageer