Louis Soulanes

Regisseur, Acteur

Louis Soulanes is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Frissons africains

1977 | Avonturenfilm, Erotiek

Frankrijk/België 1977. Avonturenfilm van Zygmunt Sulistrowski en Louis Soulanes. Met o.a. Darr Poran, Carrie Rochelle, Pierre Chapel, Brigitte Deslages en Alice Marie.

Karen en Robert, die fotograaf en verslaggever is, zijn het dagelijks leven in een grote Amerikaanse stad beu. Ze schepen zich in naar Afrika waar ze verschillende gevaren trotseren die hen dichter bij elkaar brengen. Verder nog wat amoureuze avonturen in India en het Verre Oosten, verteld door Pierre. Co- regisseur Soulanes is verantwoordelijk voor de scènes die in Frankrijk zijn opgenomen. Een stomme film.

Les Petites vicieuses font les grandes emmerdeuses

1976 | Erotiek, Misdaad

Frankrijk 1976. Erotiek van Clifford Brown. Met o.a. Pamela Stanford, Lina Romay, Monica Swinn, Louis Soulanes en Etienne Rosenfeld.

Twee avonturiersters stelen een waardevolle diamant en proberen die vervolgens terug te verkopen aan zijn eigenaar. Die stuurt echter zowel de verzekeringsmaatschappij, Interpol als priv[KA1]e-detective Pat Martin achter hen aan. Een stompzinnige, op alle niveaus amateuristische policier doorspekt met ridicule sekssc[KA2]enes (Pat Martin is nl. een man die van geslacht is veranderd en nu als knappe blondine door het leven gaat!). Achter het pseudoniem Clifford Brown verschuilt zich supersukkel Jesus Franco, die zijn reputatie alle eer aandoet.

Jungle Erotic

1972 | Avonturenfilm, Erotiek

België/Frankrijk/Verenigde Staten 1972. Avonturenfilm van Zygmunt Sulistrowski en Louis Soulanes. Met o.a. Darr Poran, Carrie Rochelle en Alice Marie.

Een mannequin en een fotograaf hebben als locatie voor een modereportage Afrika uitgekozen, wat in dit soort films betekent dat de schaarse vrijpartijtjes worden afgewisseld met eindeloze toeristische natuuropnamen die geen zak te maken hebben met de sowieso al magere intrige. Bepaalde seksscènes werden er door een Brusselse bioscoopexploitant bijgefilmd voor de Europese markt, vandaar de vreemde combinatie van produktiepartners. Franse titel: FRISSONS AFRICAINS.

Les cousines

1969 | Erotiek

Frankrijk 1969. Erotiek van Louis Soulanes. Met o.a. Nicole Debonne, Daniele Argence, Solange Pradel, Jean Gemin en Alain Doutey.

Ouderwetse seksfilm, die eerder een stuk curiosa is dan een verdienstelijke artistieke prestatie. Drie meisje, waarvan een met een complex, leven zich uit met elkaar en hun vriendjes. Naar het boek The Perverse Women's Night van Fletcher D. Benson - ook al geen werk van literaire waarde.

Les Filles sèment le vent

1960 | Drama

Italië/Frankrijk 1960. Drama van Louis Soulanes. Met o.a. Scilla Gabel, Françoise Saint-Laurent, Philippe Leroy, Eva Damien en Michel Lemoine.

Drie fruitpluksters in het Rhône-dal worden rivales in de liefde, maar tenslotte cijfert de uitdagende aanvoerster zich weg voor het meest timide meisje dat de na veel ellende verkregen held mag hebben. Een zoveelste en erg late kopie van RISO AMARO zonder de sociale context van het origineel maar wel met alle clichés. De regie maakt er niets van en de acteurs zijn kansloos, behalve in het etaleren van eventuele aantrekkelijkheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Louis Soulanes op televisie komt.

Reageer