Marguerite Snow is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kit Carson Over the Great Divide

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Frank S. Mattison. Met o.a. Roy Stewart, Henry B. Walthall, Marguerite Snow, Sheldon Lewis en Earl Metcalfe.

Een historisch western-spektakel voor Sunset met Jack Mower als de befaamde western-scout Kit Carson en Arthur Hotaling als John Fremont. In 1986 werd een tv-mini-serie met Richard Chamberlain als Fremont gemaakt. Tijd van handeling: rond 1850, de trek naar Californiƫ. Matisson was ook de scenarist en Bert Longenecker was de cameraman.

The Eagle's Eye

1918 |

Verenigde Staten 1918. George A. Lessey en Wellington Playter. Met o.a. King Baggot, Marguerite Snow, William Norton Bailey, Florence Short en Bertram Marburgh.

Serial in twintig hoofdstukken. Onzin-verhaaltje over een club criminologen die de Amerikaanse geheime dienst terzijde staat om honderden Duitse spionnen op te sporen. Courtney Riley Cooper schreef zijn draaiboek naar een verhaal van de gepensioneerde chef van de geheime dienst, William J. Flynn. Het was Baggots eerste serial: hij speelt de leider van de club.

Zudora

1914 | Misdaad

Verenigde Staten 1914. Misdaad van Howard Hansell. Met o.a. James Cruze, Marguerite Snow, Harry Benham, Sidney Bracey en Mary Elizabeth Forbes.

Serial in twintig hoofdstukken. Na het gigantische succes van THE MILLION DOLLAR MYSTERY startte Thanhouser onmiddellijk de produktie van een vervolg met ongeveer dezelfde bezetting. Daniel Carson Goodman en Harold McGrath deelden als scenarioschrijvers de hoofdstukken. En alles kon. Zo speelt Cruze eerst een mysterieuze Hindoe om een paar hoofdstukken verder ineens een journalist te zijn met een andere naam. Het publiek vond het minder leuk dan de voorganger. Het was de laatste serial die Hansell regisseerde, hij stierf in 1917 op 57-jarige leeftijd.

The Million Dollar Mystery

1914 | Misdaad

Verenigde Staten 1914. Misdaad van Howell Hansell. Met o.a. Florence LaBadie, Marguerite Snow, James Cruze, Frank Farrington en Sidney Bracey.

Thanhouser investeerde in deze serial (in drieƫntwintig hoofdstukken) 125.000 dollar en kreeg er 1,5 miljoen voor terug. Een gigantisch succes dus. Alles draait om een miljoen dollar waar een bende onder leiding van Cruze zich meester van wil maken. Cruze maakte zijn acteerdebuut in 1911 en werd in 1918 regisseur. Hij werd wereldberoemd met zijn western-epos THE COVERED WAGON.