Leandro Lucchetti

Regisseur

Leandro Lucchetti is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Caged - Le prede umane

1992 |

Italië 1992. Leandro Lucchetti. Met o.a. Pilar Orive, Isabel Ubossard, Elena Wiedermann, Cristian Lorenz en Ronald Russo.

Een jonge Amerikaanse vrouw wordt om de tuin geleid en belandt in een Zuidamerikaanse gevangenis, waar zich een reeks dwaze en gewelddadige incidenten voordoen. De wrede directeur organiseert orgies, waarbij hij de vrouwelijke gevangenen aan rijke landeigenaren verkoopt en houdt jachtpartijen met de gevangenen als prooi. Het Amerikaanse meisje lijkt in een hel te leven, maar zij wordt geholpen door een jongeman die zij ontmoette voor zij in de gevangenis terechtkwam. De regie en het spel zijn verschrikkelijk maar de film is niet saai en er is genoeg naakt.

Getting even

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1989. Actiefilm van Leandro Lucchetti. Met o.a. Richard Roundtree, Michael J. Aronin en Harrison Muller.

Opgenomen in het Engels en op video in roulatie gebracht. Een Vietnam-veteraan is in de oorlog door een vriend verraden, zodat hij door de Vietnamezen gevangen genomen en gemarteld werd. Hij wil zich wreken en hij vindt een spoor in Thailand, waar hij het verminkte lijk ontdekt van een vrouw, die werd doodgeschoten door wapenhandelaars, die werken voor de man die hem verraden heeft. Veel gruwelijkheden en geweld. Goed in elkaar zitten ze wel, die onzinnige actiescènes.

Bloody psycho

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Leandro Lucchetti. Met o.a. Peter Hintz, Loes Kamma, Brigitte Christensen, Sarah Darwin en Vassili Karis.

Een belachelijke en afschuwelijke film, het kijken niet waard. Een idioot verhaal over een dokter die naar een geheimzinnig kasteel gaat, op uitnodiging van een aan een rolstoel gekluisterde vrouw, voor een psychologisch experiment met bio-feedback-therapie. Ook een sexy dienstmeid en een journaliste verblijven in het kasteel, waarvan beweerd wordt dat het er spookt. Nog een stel vrouwen verschijnt op het toneel, terwijl de dokter het mysterie van het kasteel probeert te ontdekken. De jonge arts wordt door enkele van de vrouwen verleid. Een bloederige film en veel goedkoop gemaakte seksscènes. Geen van de acteurs heeft acteerkwaliteiten.

Mercenari dell'apocalisse

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Leandro Lucchetti. Met o.a. Jvassily Karis, Bruno Bilotta, Thomas Rauser, Peter Hintz en Paul Muller.

Tijdens WO II krijgt een Amerikaanse officier de opdracht een Duits commandohoofdkwartier in Joegoslavië te vernietigen, zodat maarschalk Tito en zijn mannen de rivier veilig kunnen oversteken. Hij wordt daarbij door vier huursoldaten geholpen, namelijk door een piloot, een gewone soldaat, een chirurg en door een explosievendeskundige die aan zijn bijbel verslingerd is. Weinig opzienbarende film met volop actiescènes, maar met tweederangs spel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leandro Lucchetti op televisie komt.

Reageer