Trini Trimpop

Acteur, Producer

Trini Trimpop is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Decoder

1984 | Mysterie, Sciencefiction, Drama, Muziek, Experimenteel

Duitsland 1984. Mysterie van Muscha. Met o.a. Christiane Felscherinow, F.M. Einheit, Bill Rice, Matthias Fuchs en Ralf Richter.

Excentrieke, futuristische punkfilm waarin een geflipte geleerde experimenteert met `muzak` (de achtergrondmuziek die je hoort in liften, supermarkten, hamburger-restaurants e.d.) en de totale chaos ontketent. Boordevol originele idee[KA3]en, maar bewust grillig en uitermate vermoeiend om naar te kijken. De hoofdrolspeelster is de [KA1]echte Christiane F. uit CHRISTIANE F. - WIR KINDER VOM BAHNHOF ZOO (1981) van Uli Edel (en in die film realistisch vertolkt door Natja Brunckhorst). De film uit de titel werd na NEONSTADT (1982) het laatste filmoptreden van de 22-jarige Felscherinow. Het scenario is van de producenten Volker Sch[KA3]afer, Trini Trimpop, regisseur Muscha (die ook produceerde) en medecameraman Klaus Maeck, die ook produceerde en het verhaal schreef. Het camerawerk is o.a. van Johanna Heer, die voor Amos Poe bij SUBWAY RIDERS (1981) achter de camera stond en de montage deed. Verder was het camerawerk in handen van Peter Christopherson, Christoph Doering, Knut Hofmeister, Klaus Maeck en Heiner Mühlenbrock. Op de soundtrack horen we o.a. Soft Cell. Mono.

Humanes töten

1980 | Drama

Duitsland 1980. Drama van Muscha. Met o.a. Trini Trimpop, Felix Auer, Michelle Klose, Berthold Bell en Jochen Schmidt.

Een bonte, harde en scherpe punk-film over een hulparbeider in een slagerij, die een kapster leert kennen in een disco. Hij trekt bij haar in en vermoordt haar uiteindelijk. In een geslaagde collage van beeld en geluid wordt de belevingswereld van de naamloze held begrijpelijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trini Trimpop op televisie komt.

Reageer