Carlo Giuffre is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L'affare s'ingrossa

1991 | Erotiek

Italië 1991. Erotiek van Giovanni Narzini. Met o.a. Adriana Asti, Gino Bramieri, Vittorio Caprioli, Stafania Cassini en Gianfranco D'Angelo.

Een vijfluik met het nodige bloot rond het thema van de z.g. 'Latin Lover'. Een toerist op de veroveringstoer wordt door een verleidelijke dame bij de neus genomen; een echtpaar uit het Zuiden leert kennis maken met liberale noordelijke seksgenoegens; een vettige, vieze, stinkrijke fabrikant meent als een oude bok die een jong blaadje lust, daarmee ook de eeuwige jeugd hervonden te hebben, enz., enz. Behalve de smakelijke dames is er niet veel aan.

La signora gioca bene a scopa

1974 | Erotiek, Komedie

Italië 1974. Erotiek van Giuliano Carmineo. Met o.a. Carlo Giuffre, Edwige Fenech, Didi Perago, Lea Tanzi en Carlo delle Piane.

Een sekskomedie over een onverbeterlijke gokker die gigolo moet worden om zijn schulden en gokverliezen te kunnen betalen. De verschillende situaties waarin hij terecht komt, zijn vrij hilarisch, vooral die met een Duits meisje dat een onverzadigbare sekshonger krijgt als ze nat wordt door regen, douche of zwembad.

7 espías en la trampa

1967 |

Italië/Spanje 1967. Irving Jacobs. Met o.a. Yvonne Bastien, Eduardo Fajardo en Carlo Giuffre.

Een Duitse oud-kolonel, die vanwege een oorlogswond gek is geworden, wil zich wreken op de ondergang van het Derde Rijk door zeven internationale spionnen, die hij naar zijn kasteel gelokt heeft, terecht te stellen. Een fantastisch thema, dat echter verpest werd door een volledig tekort schietende regie en scenario.