Günther Naumann

Acteur

Günther Naumann is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Zwei in einem Boot

1999 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland 1999. Familiefilm van Cornelia Grünberg. Met o.a. Günther Naumann, Alexander Grünberg, Marie Kliefert en Fabian Oscar Wien.

Film over de twee broers Fabian en Hans, die met hun opa Knut een kanotocht gaan maken. Opa kent een natuurgebied waarin nog adelaarsnesten voorkomen. Deze vogels zijn zeldzaam. Het is dan ook beschermd gebied. Maar opa weet een geheime route om bij de nesten te kunnen komen. Op het laatste moment, net voor ze weggaan, komt er een kink in de kabel: Nadja, een meisje dat de jongens wel kennen maar niet zo leuk vinden, moet ineens mee van hun moeder. (IdH/VPRO Gids)

Auf eigene Gefahr

1993 | Actiefilm, Thriller

Duitsland 1993. Actiefilm van Dieter Berner. Met o.a. Thekla Carola Wied, Roland Schäfer, Günther Naumann, Ulrich Pleitgen en Max Herbrechter.

Wied vult de dagelijkse society-rubriek in de Bonner Zeitung. Bij de opening van een nieuwe casino ontmoet ze een hoge ambtenaar die zich vijandig tegenover haar uitlaat. Wat later pleegt een meisje dat in zijn gezelschap vertoefde zelfmoord. Voor haar is dit genoeg om op onderzoek uit te gaan. Routineuze actie-thriller met een journaliste die zelf op onderzoek gaat en een moorddadig complot op het spoor komt. Deze pilot-film voor een tv-reeks kreeg als ondertitel PECH IM SPIEL...UND GLŸCK IN DER LIEBE. Het scenario van Berner en Hilde Berger, naar de roman Grenzfälle van Christine Grän biedt spanning en heeft een goede climax, maar bevat tevens een eindeloos aantal afgezaagde clichés. Fotografie van Walter Kindler en Karl Hohenberger. De leuke score is van de hand van Pino Donaggio.

Der Spiegel des grossen Magus

1978 | Familiefilm, Fantasy

DDDE 1978. Familiefilm van Dieter Scharfenberg. Met o.a. Ebenhard Esche, Juraj [KA8]Duriak, Klaus Piontek en Günther Naumann.

Een weinig originele film, waarin Hanna wordt ontvoerd door een magiër. De herder gaat op zoek naar haar, maar vindt op zijn weg de filmisch magere toverkunsten van magiër Magus. Kijk met de ogen dicht, en luister naar de opmerkelijk goede filmmuziek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Günther Naumann op televisie komt.

Reageer