Rini Bell

Acteur

Rini Bell is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Terminal

2004 | Drama, Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2004. Drama van Steven Spielberg. Met o.a. Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Zoe Saldana en Benny Golson.

Tom Hanks speelt een brave goedzak uit een fictieve Oostblokrepubliek, die op een New Yorks vliegveld strandt en zich al snel ontpopt als een intelligente, handige en charmante doorzetter. Het verhaal is losjes gebaseerd op de geschiedenis van de Iraniƫr Mehran Nasseri, die van 1988 tot 2006 vastzat op een Parijs' vliegveld. De vormgeving van The Terminal is, zoals altijd bij Spielberg onberispelijk - van de fraaie begincredits, vormgegeven als de borden met vluchtinformatie, tot het nagebouwde vliegveld, met bewegwijzering van het Nederlandse vormgevingsbureau Mijksenaar. Het maakt de ruim twee uur durende variatie op de Amerikaanse Droom niet minder wee.

Bring It On

2000 | Komedie

Verenigde Staten 2000. Komedie van Peyton Reed. Met o.a. Kirsten Dunst, Eliza Dushku, Jesse Bradford, Gabrielle Union en Clare Kramer.

De vreugde van Torrance Shipman (Dunst) als ze wordt uitverkoren als de nieuwe leidster van het cheerleadersteam is van korte duur als ze erachter komt dat de afgelopen vijf kampioenschappen zijn gewonnen door vals spel. Haar voorgangster stal de choreografieƫn van een ander team uit een arme zwarte wijk. Torrance wil het deze keer met eigen pasjes opnemen tegen de getalenteerde tegenstanders. Aardige tienerfilm blijft de moeite waard door het frisse spel van Dunst en haar sidekick Missy (Dushku). De voorspelbaarheid van het script is overkomelijk en de cheerleaders dansen en springen de kluiten uit het gras.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rini Bell op televisie komt.

Reageer