Jeffrey Osterhage

Acteur

Jeffrey Osterhage is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

South of Reno

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van Mark Rezyka. Met o.a. Jeffrey Osterhage, Lisa Blount, Joe Phelan, Lewis Van Bergen en Julia Montgomery.

Een kluizenaar in de woestijn (Osterhage) ontdekt dat zijn vrouw (Blount) hem ontrouw is geweest. Goed gemaakt en visueel boeiend, maar de plot is niet zo boeiend. Toch een indrukwekkend debuut van Rezyka die medeverantwoordelijk is voor het script.

Gunbus

1986 | Avonturenfilm, Komedie, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1986. Avonturenfilm van Zoran Perisic. Met o.a. Scott McGinnis, Jeffrey Osterhage, Ronald Lacey, Miles Anderson en Valerie Steffen.

De dagen van `the good old west` lopen ten einde en een stel bankrovers krijgt de keuze: de gevangenis in, of vrijwillig dienst nemen in het leger en naar Europa gezonden te worden, waar WO I volop aan de gang is. Ze kiezen voor het laatste en ze benaderen de oorlog als een spel. Een onwaarschijnlijk scenario van Thom Keyes wordt niet geholpen door het waardeloze spel van de acteurs, die dachten dat ze Butch Cassidy en Sundance Kid waren. Regisseur Perisic is een uitstekend technicus (wat blijkt uit adembenemende vliegtuigsc[KA2]enes), maar hij mist elk gevoel voor komische timing. David Watkin stond achter de camera van deze film, die beschouwd werd als de duurste Britse onafhankelijke produktie (18 miljoen dollar) tot op dat ogenblik. In de V.S. uitgebracht als SKY BANDITS. Ook bekend als SKY PIRATES.

The Shadow Riders

1982 | Western

Verenigde Staten 1982. Western van Andrew V. McLaglen. Met o.a. Tom Selleck, Sam Elliott, Ben Johnson, Katharine Ross en Geoffrey Lewis.

Een boeiende Louis L'Amour-western over twee broers die na de Burgeroorlog op zoek gaan naar familieleden die tijdens de oorlog door guerrila's zijn gekidnapt. De meeste acteurs verschenen eerder in L'Amours THE SACKETTS. Scenario van Jim Byrnes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeffrey Osterhage op televisie komt.

Reageer