Herman Yau

1961 Regisseur, Scenarist, Cameraman

Herman Yau (1961) is regisseur, scenarist en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Rebellion

2009 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Hongkong SAR van China 2009. Actiefilm van Herman Yau. Met o.a. Shawn Yue en Chapman To.

Shun liu Ni liu

2000 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 2000. Actiefilm van Tsui Hark. Met o.a. Nicholas Tse, Wu Bai, Candy Lo, Cathy Chui en Charles Fok.

De Hongkongse actiemeester Tsui Hark is na een Hollywoodavontuurtje met J.C. Van Damme terug op het oude nest. Hier broedt hij films uit zoals niemand dat kan. Zijn camera in Seunlau ngaklau is werkelijk overal en volgt alles wat razendsnel beweegt, van mens tot kogel. Zijn hoofdacteurs zijn popsterren uit China, Hongkong, Taiwan en Brazilië. Zijn verhaallijnen zijn ongelooflijk, met vleugjes humor en onbegrijpelijkheid: twee bevriende mannen (Tse en Bai), ieder met een zwangere vrouw - de een undercover agent (Tsui), de ander maffiadochter (Lo) - komen tegenover elkaar te staan in een internationale bendeoorlog.

Yibola bing du

1996 | Horror, Komedie

Hongkong SAR van China 1996. Horror van Herman Yau. Met o.a. Miu-Ying Chan, Edward Corbett, Meng Lo, Lori Shannon en Fui-On Shing.

Dit horror-sickie is het toonbeeld van slechte smaak. Wie gemakkelijk geshokeerd is of niet tegen bloed en geweld kan, moet maar niet gaan kijken. Kai-San (Wong) werkt in een restaurant in Hong Kong. Hij wordt betrapt door zijn baas als hij met diens vrouw in bed ligt. Er ontstaat een vechtpartij en Kai-San vermoordt hem. Hij vlucht naar Zuid-Afrika, waar hij een Zoeloe meisje verkracht dat met het ebola-virus besmet is. Kai-San keert terug naar Hong Kong, heeft zelf geen last van de besmetting, vindt weer werk in een restaurant, duikt weer in bed met de vrouw van zijn patroon, wordt weer betrapt, maar vermoordt nu beiden en serveert hen als hamburgers, die besmet zijn met het virus. Wie houdt van moorden, masturberen, verkrachten, kannibalisme en nodeloos geweld is aan het goede adres. De film is zo slecht, dat hij door bepaalde mensen zeer goed bevonden wordt. Het scenario is van Ting Chau. Exporttitel: EBOLA SYNDROME.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Herman Yau op televisie komt.

Reageer