Will Rogers Jr.

Acteur

Will Rogers Jr. is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Wild Heritage

1958 | Western

Verenigde Staten 1958. Western van Charles Haas. Met o.a. Will Rogers Jr., Maureen O'Sullivan, Rod McKuen, Casey Tibbs en Judy Meredith.

Dit is een sympathieke familie-western over twee families die per huifkar naar het westen trekken. Rogers is een rechter en O'Sullivan leidt de Breslin-familie. Meredith en Donahue vormen de Bascomb-familie. Onderweg krijgen ze te maken met veedieven en revolverhelden. Paul King en Joseph Stone bewerkten het verhaal van Steve Frazee. Philip Lathrop stond achter de camera.

The Boy from Oklahoma

1954 | Western

Verenigde Staten 1954. Western van Michael Curtiz. Met o.a. Will Rogers Jr., Nancy Olson, Anthony Caruso, Wallace Ford en Clem Bevans.

Westernkomedie met de zoon van de befaamde Rogers in de hoofdrol. Hij speelt een student in de rechten die sheriff wordt om zijn studie te kunnen betalen. Zijn voorganger is vermoord en hij gaat op zoek naar de dader. Deze haalt Billy the Kid (MacDuff) naar de stad... Allemaal onzin, maar goed gedaan.

The Story of Will Rogers

1952 | Biografie

Verenigde Staten 1952. Biografie van Michael Curtiz. Met o.a. Will Rogers Jr, Jane Wyman, Carl Benton Reid, James Gleason en Mary Wickes.

Eén van de weinige verfilmde biografieën over toneel-en filmfiguren die er authentiek uitziet. Rogers Junior speelt zijn vader geloofwaardig: een rodeoster die cabaretartiest werd. Wyman is zijn toegewijde vrouw.

The Jack Rider

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Charles Seeling. Met o.a. Guinn 'Big Boy' Williams, Thelma Worth, S.D. Wilcox, J. Buckley Russell en Will Rogers Jr..

Big Boy en de befaamde Will Rogers waren goede vrienden. Vandaar dat Will zijn toen pas tienjarige zoon in deze western liet meespelen. Big Boy erft een ranch, maar kan die eerst de zijne noemen nadat hij bewezen heeft hem waardig te zijn. De cowboys maken het hem niet gemakkelijk en men probeert ook nog hem een bankoverval in de schoenen te schuiven. Williams schreef zelf het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Will Rogers Jr. op televisie komt.

Reageer